reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

Ja wlasnie bylam napalona na Quinni Buzz ale w sklepie pani odradzila wlasnie z powodu niestabilnosci bo bylo duzo przypadkow ,ze wlasnie dzieci ktore juz zaczynaja sie krecic i wierzgac wywracaly wozek...:eek:

reklama
Azi, naprawde swietnie! Balam sie, ze bedzie niestabilny, ale po pol roku jezdzenia gondolka, a od prawie dwoch miesiecy spacerowka na tym samym trzykolowym stelazu - wycofuje sie ze wszystkich watpliwosci :-D :-D :-D Jest swietny!

My też takim sie wozimy :tak: i podpisujemy sie pod tym co napisała Heatherek:tak:

Sylka a ja myslalam, ze Ty juz dawno nowa fura pomykasz;-) Ten wybrany przez ciebie wozek w sumie byl niezly (jakos zostaje w glowie), choc i polecany przez dziewczyny speedy jest tez fajny i zbiera dobre reakcje (zreszta wyglad ma tez ok bo jak dla mnie to takie polaczenie terenowego z miejskim).
Mnie osobiscie z terenowek bardzo przypadly do gustu Urban Jungle one Tree Hill i Phil and Teds e3 - oba swietne jesli chodzi o uzycie, lekkosc itd. ale wyglad maja niewygorowany;-)
A na miejski wozeczek to Bugaboo nie jest zle;-)

my mamy trzyczęściowy Bebecar wiec nie musze się martwić o spaceróke - jestem zadowolona tylko ciężkie to cholerstwo...... 12,5 kg

cad-mcity_spacerowy-G542[1].jpeg

tylko ze czerwono - czarny

Fajny tylko kółka odpadają. u nas tylko pompowane, inne by sie nie sprawdziły. Jedyny minus to taki, że do bagażnika trzeba kółka zdejmować. No cóż uroki jak to mój luby mówi "dyrektorskiego" auta.

My się wozimu X-landerem. Cały wchodzi, razem z pompowanymi kólkami, do bagażnika ale waży sobie nieźle... No i ma jedną wadę - nie mozna raczki przełozyć tak aby dziecko było przodem do mamy....

A ja od 4 mies wożę Milcię w Peg Perego Venezia. Super bo mozn z niego gondolkę zrobić po zbudowaniu bokow i duża spacerówka. Ma przekładaną rączkę wiec jak mał chce świat oglądac to ją myk tyłem do siebie a jak mamusie to z powrotem:))) :-)

reklama
u nas na topie jeszcze gondolka. skoro sie miesci to zawsze cieplej. ale juz mnie kusi zeby przesiasc ja na spacerowke ... sloneczko za oknem przyswieca.... Tymbardziej ze do naszego wozka spacerowka jest w komplecie wiec tylko trzeba gondolke wypiac i zapiac spacerowke i bude przelozyc... juz niunie przymierzalam do spacerowki i smieszna minke miala bo to dziwne zeby tak wszystko widziec i jeszcze wioza :tak: Jakby mi ktos obiecal ze juz zimniej nie bedzie to bysmy juz hasaly ale boje sie ze mala sie przyzwyczai a potem znowu mrozy jakies przyjda i bede zawijac biedne dziecko w koc zeby nie zmarzlo bo gondloki juz nie zniesie.

no i tak mi jeszcze do glowy przyszlo ze czas juz zaczac sie rozgladac za parasolka bo przy moim tempie decyzji...Az musze sprawdzic czy ta firma z ktorej mam wozek robi parasolki bo jak narazie nasza limuzyna miala tylko jedna niewielka wpadke przednia os rusza sie na boki bo jakies mocowanie szlag trafil i w konsekwencji raz jedno kolo jest blizej wozka raz drugie ale to sa wahania rzedu 2-3 cm i w niczym to nie przeszkadza bo wozek jest super, a jak sie prowadzi!

Do góry