reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

Właśnie ten pierwszy też nam się bardziej podoba. Oglądaliśmy go w sklepie i niunia nie chciała z niego wysiąść, tak jej pasował. My kupujemy teraz bo do wyjazdu nie zostało dużo czasu a musimy jeszcze kupić łóżeczko turystyczne i parę jakiś innych rzeczy i nie chcemy żeby nam się to skumulowało w jednym czasie.

reklama
Basia26-tak jak mowi Fusik najlepiej jest wozek pomacac...:-) Bo czesto sie zdaza ze wozki tak robia ze jak je prowadzisz to idac kopiesz w niego nogami...Jakos tak dziwnie to maja zrobione...No i co ci moge doradzic to kup taki wozeczek ktory ma ochraniacz na nozki...Bo zima lub jesienia bedzie potrzebny napewno...warto rozejzec sie rowniez w komisach...Zycze trafnego zakupu:-)

Ehhh a swoja droga ja ciesze sie ze nie muszenic szukac-bo mialabym nielada problem...:eek:

Pati ja tez mam spacerówkę na stelazu od gondoli ale jest nieskładana a jak będziemy na wiosnę cześciej gdzieś jeździć to bagażnika więcej potrzeba na pakunki i stad parasolka .. a na codzień ten który jest super sie sprawdza

mnie tez bardziej podoba sie ta pierwsza, zastanawialam sie nawet kiedys nad nia ale ma male kółka wiec na wiejskie drózki sie nie sprawdzi, moze ewentualnie jako dodatkowa na wyjazdy....... zastanowie się:-)

Sylwia niestety chyba wszystkie spacerówki parasolki mają małe kółka. My też kupujemy nie tak na codzień bo jestem baaardzo zadowolona z tego wózka jaki mam, tylko właśnie na wyjazdy czy na wyjścia do sklepu, żeby łatwo wszedł do bagażnika i nie zajmował dużo miejsca. Jeszcze się porozglądamy, ale chyba stanie na tym baby dreams. Poza tym my dużo jeździmy, w marcu znów do Zakopca na 3 dni sie wybieramy, a łatwiej tak po hotelu taką parasolką zapylać niż naszym grzmocikiem na pompowanych kółkach. I właśnie ta spacerówka ma być tak awaryjnie na takie typowe wyjazdy, bo na spacer to bym się taka nie puściła po naszych podmiejskich dróżkach.

Aha co mi się jeszcze bardzo podoba w tym wózku to to, że ma bardzo płynnie regulowane oparcie od prawie leżącego do siedzącego. A co do minusów to te małe kółka (niestety we wszystkich wersjach) i mała amortyzacja=sztywny jest bardzo. Ale też większość tak ma.

reklama
mnie te kółka małe w spacerówkach rozbrajaja, nawet na miejskie drogi nie sa odpowiednie, prowadziłam kiedys spacerówkę z chicco, byłam z kumpela na spacerze i zamieniłysmy się wózkami, normalnie dziewczyny zmeczyłam się przy prowadzeniu wózka! Kółka kręciły się jak chcialy na tych nie równych drogach:szok: :szok: :szok: i zrobie wszystko aby dorwać spacerówe, zgrabną ale na normalnych kołach.

Do góry