reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha juz jakis czas temu pytalam Cie o to samo...Ja zmieniac wozka nie bede-zakochana w nim jestem do teraz-tylko moze kolorek czerwony na roz bym zmienila...:-) No i w srodkach transportu publicznego nie mam problemu wiec jest wszystko super...
A spiworek kupilam innej firmy bo szkoda mi bylo raz pieniedzy a dwa to wydawal mi sie malo cieply na ostre ostrzejsze zimy...dlatego wybralam cos takiego bo tez pasuje...
A spiworek kupilam innej firmy bo szkoda mi bylo raz pieniedzy a dwa to wydawal mi sie malo cieply na ostre ostrzejsze zimy...dlatego wybralam cos takiego bo tez pasuje...
Patrycja pamietam, ze pyatalas bo sie zastanawialas nad kupnem wiec bylam ciekawa co wybralac. Ten Twoj rzeczywiscie wyglada na cieplejszy a co do 'tapicerki' mozesz zawsze zaszalec i dokupic rozowa na wiosne;-)
A co do zmianiy to ja o niej tez nie mysle a mysle jedynie o dokupieniu czegos bardziej porecznego.
A co do zmianiy to ja o niej tez nie mysle a mysle jedynie o dokupieniu czegos bardziej porecznego.
Ostotnio U Nas Maglowany Jest Ten Temat- Spacerówka............i Nie Mozemy Się Zdecydować.....:/...najbliższy Ideału Jest Coneco Solar.., Ale Jest Za Niski(tzn Rączki- Gł Dla Meza............
Chorujemy Na Haucka Jupitera...ale Do Lekkich Zbytnio Nie Należy....
Teraz Mamy Deltima Focusa...ale Ciutkę Nam Sie Znudził..
Chorujemy Na Haucka Jupitera...ale Do Lekkich Zbytnio Nie Należy....
Teraz Mamy Deltima Focusa...ale Ciutkę Nam Sie Znudził..
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja już zdecydowałam ze kupie ten
CasualPlay
bo mi sie bardzo podoba zamawiam tak pod koniec stycznia bo wcześniej mi chyba nie będzie potrzebny:-)
CasualPlay
bo mi sie bardzo podoba zamawiam tak pod koniec stycznia bo wcześniej mi chyba nie będzie potrzebny:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Właśnie cena nie jest bardzo powalajaca kosztuje około 1200 zł
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla tak patrze na ta furke i zastanawia mnie podnozek czy on ma jakas regolacje?bo jak Wojcio podrosnie ciutke to wyglada na to ze kolana pod broda bedzie mial...jakos tak wzsoko mi sie zdaje...
reklama
kupiłam dzis nowa furke Klauduni(i wełniana -rózowiuto=brazowa sukieniusie- nie mogłam sie oprzec temu słodziasowiBeda ciotki fotki..ale po weekendzie..........
kupiłam spacerówke corrado- błekitno-kremowa..miodzio
kupiłam spacerówke corrado- błekitno-kremowa..miodzio
Podziel się: