reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

Ja tez uważam, że x landery sa fajne. To podobno kopia Quinnny. No i jak to z polską kopią - pewnie trochę gorzej wykonana, gorsze materiały, łatwiej może się popsuć. Ale mi i tak się podoba. WIdziałam u koleżanki i wyglądał na bardzo funkcjonalny.

reklama
Bardzo zadowolona. Ale ma go nie bardzo długo, bo od początku kwietnia. Widziałam i gondolę i spacerówkę. Obie wyglądały obiecująco.:-)

Ale ty masz taki wózek że moze siąsc ja na poczatku wsadałam Marysie do wózka w nogi ale Michał juz w spacerówce. marysia tez biega sama ale zasadniczo często "nie ma siły" i "muse w wózku, Mikał w wózku, Mysia tez musi w wózku"

U nas też niedługo nie będzie się tak dało podróżować, bo Staś rośnie (też w spacerówce) i niedługo będzie kopał Wojtka po plecach. A Wojciaszkowi rosną nogi i niedługo będzie szorował nogami po chodniku.

reklama
reklama
Do góry