reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

wózek - zapomniałam wcześniej napisac- oddalismy, Gdy mąż wrócił z delegacji- na pierwszy rzut oka- powiedział- bombowy-super-fajowy-śliczny- ale jak go poprowadził- stwierdził, ze na spacery to chyba bede sama chodziła, bo on zahacza nogami o chamulec.......i mi sie zadwało co cos jakoś ja zgarbiona go prowadze..ale juz myslalam(po tylu oglądanych wózkach) ze wymyślam...ale jak on to stwierdził- ....mus go było doddać!
I pojechalismy do wrocka- tam kupiliśmy Haucka:)- granatowo/pomarańczowo/zielonego:)

reklama
Moja Olka ciągle w gondoce i jak dotąd nie marudzi. Postaram się ją wozić jak najdłużej, bo mam wrażenie, że gondola cieplejsza od spacerówki... Jak jej się zaczyna nudzić, to jej oparcie podnoszę i siedzi sobie jak królowa :)

Spacerówki nie będę kupować, bo dostałam przechadzaną po córeczce koleżanki. Chyba firmy Meggy, czy jakoś tak... Nic o tym wózku nie czytałam, ale chyba już sobie odpuszczę. Mała i tak będzie w nim jeździć pewnie krótko, bo przesadzę ją do niego pewnie za jakiś miesiąc-dwa, a jak zacznie chodzić, to zamierzam jej kupić jakąś wypaśną parasolkę. I tu zamierzam wpompować pieniądze, bo taka parasolka to pewnie dłużej będzie musiała posłużyć. Bo jakby na to nie patrzeć, gondolka jest na jakieś pół roku, spacerówka też, a parasolka to pewnie ze 2 lata będzie w użytku...

Mojego Maxika od urodzenia woziłam w spacerówce,ale miesiąc temu kiedy to zaczoł mi na spacerach potwornie marudzić,przesadziłam do gondoli i....uspokoił się ,myślę że było mu poprostu za zimno.A do spacerówki powrocimy gdzieś za 2 miesiące jak zrobi się trochę cieplej,chyba że wcześniej zacznie nogami wierzgać poza gondolą to szybciej.

Bosze moja by histerii dostała w gondolii. Od 3 mieisąca życia nie jeździ w niej - takze u nas byłaby zbędna gdyby nie to że Maryś w niej spała przez 3 miechy. Spacerówka za to, to jest to mała sobie jedzie jak królowa nawet nie ma zamiaru się opierać :-D :-D :-D tylko rozgląda się na boli i zaczepia ludzi. Ostanio próbóje wstawać w niej .... dobrze że sa te szelki. Ona normalnie najchetniej by juz wstała i poszła w siną dal.....

Otylka wciąż w gondolce, ale to pewnie przez to, że jeszcze nie poznała smaku spacerówki i też planuję jej ją pokazać dopiero w marcu- o ile wczesniej nie wyrosnie z gondoli.

Dziewczyny gondole sprzedalam, a nie mam jeszcze spacerówki choć jakis czas temu miałam kupić casualplay, a teraz nie moge sie zdecydowac na żaden poradzcie please:-)

Sylwia, my jestesmy bardzo zadowoleni z Quinny Speedy SX - trojkolowka, duze dymane kolka, lekki (!), zwrotny, wygodny, stabilny.... Zdecydowanie polecam. Zreszta, popatrz tez na inne modele, niekoniecznie Speedy - to generalnie jest dobra marka.
Z minusow: nie za duza torba na drobiazgi (ta pod spodem).
Uwaga: on nie ma tego palaka z przodu, ma tylko szelki - dla nas to byl plus, ale sa tacy, ktorzy mowia, ze bez niego to nie wozek... :tak:

własnie jestesmy na kupnie spacerówki dla naszej małej, mozeci mi jakies doradzic??? Myslimy własnie o trójkolowcu....jak sie sprawdza???? (widze ze heatherek jest zadowolona :-) )

reklama
własnie jestesmy na kupnie spacerówki dla naszej małej, mozeci mi jakies doradzic??? Myslimy własnie o trójkolowcu....jak sie sprawdza???? (widze ze heatherek jest zadowolona :-) )

Azi, naprawde swietnie! Balam sie, ze bedzie niestabilny, ale po pol roku jezdzenia gondolka, a od prawie dwoch miesiecy spacerowka na tym samym trzykolowym stelazu - wycofuje sie ze wszystkich watpliwosci :-D :-D :-D Jest swietny!

Do góry