reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

a my przenieslismy sie do spacerówki na jeden dzień dokładnie, i wróciliśmy do gondoli, po spacerówce po pierwsze Otylka miała gorączkę, chyba jednak za zimno jej było, po drugie wcale nie była nią aż tak zachwyona, spacerówka deltima jak dla mnie jest za wąska, gondola szersza.
Poki Oti będzie się mieścić (chociaz już prawie jest na styk) to będzie gondola, a na wiosne kupimy coś nowego.

reklama
Kuba to dostawł cholery jak nie mógł świata na siedząco podziwiać. Ale macie grzeczne dziewczynki :-)

moja nauczona byla ze w wozku lezy sie na plasko bo nigdy nic jej nie podkladalam nawet poduszki wiec chyba nie wiedziala ze mozna na siedzaco. ale kilkanascie dni temu wsadzilam jej koc pod plecy zeby zwiedzala swiat i juz wie ze mozna siedziec ... polozyc juz sie chyba nie da :-)

Zosia nie zmiesciłaby się juz do swojej gondoli (pomimo że jest jesna z najmniejszych na forum!!) - taka beznadzejnie mała jest gondola XLandera. Co do spacerówki - mrozów sie nie boimy bo mamy cieplutki śpiworek:-) I, co ciekawe, w gondoli Zosia często sie buntowała i plakala, a w spacerówce - śpi:-)))))

ja to w ogóle nie musiałam kupowac gondoli. Mała nienawidziła w niej jeździć i jak mila 2,5 miesiaca przesiadłyśmy się do fotelika. No tylke że spała w niej 3 miesiace.
Odkąd skończyła 4 miechy jeździmy w spacerówce.
Acha powiem wam, ze chyba w wakacje sobie kupię parasolkę ale taką trochę bardzoej wypasioną. Bo nie wyobrazam sobie nosić tego kląkra jak Marysia będzie już biegac na spacerkach to nie sądzę ze nam będzie poptrzebny taka wielka fura tyko lekka spaceróweczka.

Ja też będę się przymierzać do lekkiej spacerówki na wiosnę lub latem. Już mam trochę dość ciężkiego Deltima (mimo, że nie jest bardzo ciężki).

reklama
Basiu przyznam że ostatnio tez się rozglądam za spacerówką - parasolką ale na razie jeszcze z kupnem sie powstrzymuje....dopiero na wiosne/ lato... ja bym radziła mimo zkupu w internecie podjechac do jakiegoś sklepu "poprzymierzać" wózki do siebie.. sprawdzić jak leza w reku itp... a a potem porównywac ceny i kupic najtaniej !!!
ale co do modeli to tez podobal mi się ten pierwszy

Do góry