reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

dziewczyny zgazam się w 100% nie ma jak duży wózek :-)
ten spacerwoy - parasolkę będziemy mieli tylko na wypady weekendowe a tan albo jeżdzimy po zamkach albo jakieś górki itp.. z tym dużym było by bardzo ciężko a tak taki lekki to pod pachę i hop.. na codzień zostajemy przy naszym ukochanym driver

reklama
Dziewczyny - podzielam Wasze zdanie. Co prawda nasza parasolka przy waszych skromniutka, no ale czego chcieć od używanego wózka za 60 zł - zresztą dwa razy była na zakupach i sprawdziłą sie wyśmienicie - Karol zadowolony. Wklejam zdjęcia choć model nie miał ochoty akurat do wózka bo biegł gdzieś cos zbroić a tu rodzice go w domu przypieli ;-)
Jak bedziemy jechać nad morze to i tak weźmiemy duży bo do bagażnika się mieści a po lesie i piachu pewnie lepiej się spisze. A jak kiedyś dojdziemy do wniosku że lepsza parasolka potrzebna to kupimy, na razie wygląda tak :
bez budki

z budką

z pasażerem :)

Mam tak samo. Jednak nie ma jak miękkie zawieszenie, porządne amortyzatory i pompowane koła. A parasolka na zakupy i wypady samochodowe. Ale Oli obydwa wozy pasują więc jest ok.

Baśka nie wiem co chcesz od wózka - jest super.. przyznam że wszystkie te wózki sa do siebie podobne...
Ja wczoraj była pierwszy raz na zakupach nowym wózkiem i przyzna szczerze że nie nadaje się on na moje okoliczne chodniki. trzęsło ta moją dziecina jak galaretką a tu jeszcze taki nie miły wiatr... no ale przynajmniej przy kasach nie miałam problemu z przejechaniem:-) bo tym dużym prawie zawsze się niemieściłam

Fusik - ja jestem z niego zadowolona, no ale Wasze nowe mają jakieś tam różne bajery - a to kosz na zakupy duży (my mamy tylko taką siatkę z tyłu), a to lepsze szelki, a to uchwyt na ... ;) wiadomo że coca-cole - ten bajerów nie ma, ale w sumie da się bez tego wszystkiego żyć ;) bo tapicerka jest bardzo ładna, czyściutka, miękka i niezniszczona, mechanizm też, więc jest ok

A wiecie, mnie jakos wogole nie brakuje duzego wozka i wole chodzic na spacery z parasolka niz ze spacerowka. Moze to przez to ze w sumie przez pierwsze 8 miesiecy prawie nie wozilam Julka a go nosilam bo bylo mi wygodniej. Teraz jak wyjde z wozkiem to sie troche jak 'niepelnosprawna' czuje - w sklepach na pieterko winda, szukam podjazdow i szerokich przejs itd. Dlatego ze spacerowka chodzi maz a ja smigam z parasolka - bo jest lekka, waska i troche mniej mnie ogranicza. A Julkowi chyba sie podoba choc fakt faktem trzesie bardziej niz spacerowka.

Baska fajniutki wozeczek - moze bez gadzetow ale w sumie to te sa drugorzedne w wyborze. Twoj widze ma naprawde luksusowa tapicerke bo na oko duzo grubsza - a wiec wygodniejsza- i chyba bardziej naturalna jesli chodzi o tworzywo.

Fusik bardzo elegancki sprzecik. I widze bardzo osobiste podejscie do zastosowania gadzetow wozkowych;-)
A i bardzo mi sie podoba Twoj tzn. Danielka nowy suwaczek :-)

reklama
Do góry