reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

czy ktoś nie ma jeszcze spacerówki, czy tylko my pozostaliśmy bez tego sprzętu- normalnie nie wiem na co się zdecydować i poki co ciągle wozimy się spacerówką focusa- w sumie już się do niej przyzwyczaiłam i ją polubiłam, jakoś te parasolki do mnie nie przemawiaja, jak widzę mamy jak sie męczą na podjazdach itd... sama nie wiem

reklama
Ell, my tez caly czas w spacerowce quinny - tej samej, co wczesniej gondolka .....i za zadne skarby swiata nie zmienie jej na parasolke .........ma razie :-D :-D :-D
A serio - Matiskowi w niej dobrze, mi z nia wygodnie - nie widze potrzeby kolejnego wozka...

My też w spacerówce z zestawu... Ale coś nam szwankują koła, już kilka razy były problemy i chyba jednak w niedługim czasie zaczniemy się rozglądać za parasolką.....

Ell, my też jeszcze nie mamy. Też jeździmy spacerówką focusa i wszystko jest ok. dopóki nie trzeba jej nosić (albo wkładać do bagażnika samochodu) - przypominam, że mieszkamy na 3 bez windy i nie mam gdzie wózka zostawić. No i wtedy marzy się nam coś lekkiego. Tylko brakuje czasu na wyprawę do sklepu.
Heatherek, nie dziwię Ci się, że wózka nie chcesz zmieniać, bo rzeczywiście chwilę takim powoziłam i jest super.

Mamoot, my wysokie czwarte bez windy, a wozek zostawiamy w ...przedpokoju w mieszkaniu :-D :-D :-D Ale dzieki temu na silowni zaoszczedzam hehe....
Nie jest zle - opracowalam metode znoszenia Mateusza na prawym, a quinniego na lewym reku :-D :-D :-D Do wnoszenia tylko zazwyczaj kogos potrzebuje.... no, chyba ze sie zapre, to sama tez juz wlazilam i jakos szlo..... :-D :-D :-D
A powozi sie naprawde SUPER :-D

Ja oficiajnie mam spacerówkę - parasolkę ale na codzień pozostaje przy Implascie
Byłam raz z parasolka w markecie i wytrzesło to moje dziecię że hej.. ale w niedzielę wybieramy się do Rogowa do Arboretum i chyba zabierzemy parasolkę i będę mogła się wypowiedzieć - no chyba że pojedzie z nami mniej osób i będzie można zabrać Drivera

Heatherek, to ja podziwiam. :szok:Bo ja nie należę do cherlaków, ale nosić wózek, to nie lada wysiłek (szczególnie w górę). Ale jak się nie ma co się lubi....
A ile ta Wasza fura waży?
Swoją drogą - miło Cię tu widzieć (słyszeć? a może czytać? :-)), bo już było tak pustawo bez Ciebie. Nie powiem, że by się jakieś fotki Matisa przydały, bo pewnie nie masz czasu. Ale gdyby jednak.....:-)

A z innej beczki - czy dobrze pamiętam, że na wiosnę mieliście się gdzieś w okolice Rakowieckiej przeprowadzać?

reklama
Jest tam pięknie szczególnie wiosną :-) już parę razy tam byłam ale jeszcze bez juniora ... te dywany kwiatków można się zakochać

Do góry