reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

reklama
Sumka, Miki tak jak Karol, jak się znudzi, to pręży się, wygina, ale pasu nie dają mu większego pola manewru:tak: Za to jak odepnę, to przekręca się na brzuch:eek: Stanie w wóżku?!:szok: Ty to masz pomysłowe dziecię, nie ma co:-D :-D :-D

Kasia, nagana! Za mało Zosi na forum!!! Taka ślicznotka, a Ty tak nam Jej skąpisz:-( I Ciebie chyba też nie widziałyśmy? (czy też mi się coś polątało...) A masz już dostęp do zastrzeżonych? A wózeczek pierwsza klasa!

KasiaDe, nie mam - przez własne lenistwo (żeby naciskać na admina). Napisze maila wolną chwilką bo nawet nie wiem co tracę.....

Kasiu, fajny ten zosiny wózek.

Wojciaszek też już kilka razy podróżował w wózku na stojąco, ale na szczęście na razie mu przeszło.

Kasia, jaką Zosieńka ma super minkę na tym pierwszym zdjęciu!!! Jest prześliczna:-)
Marcinek tylko raz jechał w wózku bez pasów i więcej się to nie powtórzy - mało tego, że próbował wstawać, on chciał po drodze wysiąść:szok: Na szczęście pięciopunktowe pasy go trzymają tak mocno, że poza wysilaniem się, nie jest w stanie zrobić nic więcej. Zresztą przez większą część spaceru zasuwa na nóżkach, więc potem jest zmęczony i za bardzo nie świruje w wózku:-)

A my wczoraj zaszaleliśmy i kupiliśmy nową spacerówkę bo miałam dośc poprzedniej ze względu na to iż strasznie ciężka. Trafiliśmy na super przecenę i kupiliśmy spacerówkę Chicco Ponnee XS. Jest śliczna, zgrabna, lekka i zwrotna.:tak:

My tez już mamy nową parasolkę. jest miła, lekka i przyjemna. Co prawda uzywam jej tylko "w nagłych przypadkach" bo mam spacerówkę ale straaasznie cieżką....:-)

reklama
Do góry