reklama
Sumka, Miki tak jak Karol, jak się znudzi, to pręży się, wygina, ale pasu nie dają mu większego pola manewru Za to jak odepnę, to przekręca się na brzuch Stanie w wóżku?! Ty to masz pomysłowe dziecię, nie ma co
Kasia, nagana! Za mało Zosi na forum!!! Taka ślicznotka, a Ty tak nam Jej skąpisz:-( I Ciebie chyba też nie widziałyśmy? (czy też mi się coś polątało...) A masz już dostęp do zastrzeżonych? A wózeczek pierwsza klasa!
Kasia, nagana! Za mało Zosi na forum!!! Taka ślicznotka, a Ty tak nam Jej skąpisz:-( I Ciebie chyba też nie widziałyśmy? (czy też mi się coś polątało...) A masz już dostęp do zastrzeżonych? A wózeczek pierwsza klasa!
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Kasia, jaką Zosieńka ma super minkę na tym pierwszym zdjęciu!!! Jest prześliczna:-)
Marcinek tylko raz jechał w wózku bez pasów i więcej się to nie powtórzy - mało tego, że próbował wstawać, on chciał po drodze wysiąść Na szczęście pięciopunktowe pasy go trzymają tak mocno, że poza wysilaniem się, nie jest w stanie zrobić nic więcej. Zresztą przez większą część spaceru zasuwa na nóżkach, więc potem jest zmęczony i za bardzo nie świruje w wózku:-)
Marcinek tylko raz jechał w wózku bez pasów i więcej się to nie powtórzy - mało tego, że próbował wstawać, on chciał po drodze wysiąść Na szczęście pięciopunktowe pasy go trzymają tak mocno, że poza wysilaniem się, nie jest w stanie zrobić nic więcej. Zresztą przez większą część spaceru zasuwa na nóżkach, więc potem jest zmęczony i za bardzo nie świruje w wózku:-)
A my wczoraj zaszaleliśmy i kupiliśmy nową spacerówkę bo miałam dośc poprzedniej ze względu na to iż strasznie ciężka. Trafiliśmy na super przecenę i kupiliśmy spacerówkę Chicco Ponnee XS. Jest śliczna, zgrabna, lekka i zwrotna.
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Głuszek, a jaką macie parasolkę?
Podziel się: