reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

reklama
Fajna, bardzo mi się podoba, zwłaszcza ta czerwona :-) Głuszek, a możesz mi napisać, jaka jest wysokość oparcia, bo nie mogę nigdzie znaleźć, w aukcjach na allegro podają tylko wymiary siedzonka, i czy jest do tego wózeczka okrycie na nóżki. Musimy się wybrać i obejrzeć na żywo te wózeczki, które mamy na oku :-) tylko tak się zastanawiam nad barierką, a właściwie jej brakiem- ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.

No i my już dokonaliśmy zakupu parasolki :-) Zdecydowaliśmy się na Inglesinę Trip za 399 zł. Chodziło nam o wózek na wypady weekendowe, czyli lekki łatwy i przyjemny ..na co dzień zostakemy przy naszej spacerówce
p4030619qf2.jpg

p4030620ac9.jpg

p4030623zi6.jpg

p4030625yj7.jpg

a najważniejsze że jes miejsce na ....
p4030622bl0.jpg

a dla bardziej wytrwałych :-)
p4030624si4.jpg

Jednak taka parasolka to nie to samo co wielka, porzadna i ciezka spacerówka..... Niestey .... buuuuuu

PS> Kasiu zapomniałam zmierzyć. Wstyd mi bardzo :zawstydzona/y:

reklama
Głuszku masz całkowią rację:-( Choć powiem szczerze, że i tak jestem w szoku, bo myślałam, że będzie się jeździło o wiele, wiele gorzej (mamy już kupiony Coneco Polo). Ale znów jak jadę, to mam wrażenie, że ten wózek zaraz się rozleci:laugh2: :laugh2: :laugh2: Mikołaj zadowolony:-)

Do góry