reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Fajna, bardzo mi się podoba, zwłaszcza ta czerwona :-) Głuszek, a możesz mi napisać, jaka jest wysokość oparcia, bo nie mogę nigdzie znaleźć, w aukcjach na allegro podają tylko wymiary siedzonka, i czy jest do tego wózeczka okrycie na nóżki. Musimy się wybrać i obejrzeć na żywo te wózeczki, które mamy na oku :-) tylko tak się zastanawiam nad barierką, a właściwie jej brakiem- ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.
No i my już dokonaliśmy zakupu parasolki :-) Zdecydowaliśmy się na Inglesinę Trip za 399 zł. Chodziło nam o wózek na wypady weekendowe, czyli lekki łatwy i przyjemny ..na co dzień zostakemy przy naszej spacerówce
a najważniejsze że jes miejsce na ....
a dla bardziej wytrwałych :-)
a najważniejsze że jes miejsce na ....
a dla bardziej wytrwałych :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No bryka swietna....!!!!!!!
Danielek tak fejno sie tam "rozwalil" z zagrycha w lapce No i podreczny "barek" poprostu wystrzal
Danielek tak fejno sie tam "rozwalil" z zagrycha w lapce No i podreczny "barek" poprostu wystrzal
reklama
Głuszku masz całkowią rację:-( Choć powiem szczerze, że i tak jestem w szoku, bo myślałam, że będzie się jeździło o wiele, wiele gorzej (mamy już kupiony Coneco Polo). Ale znów jak jadę, to mam wrażenie, że ten wózek zaraz się rozleci Mikołaj zadowolony:-)
Podziel się: