reklama
KasiaBS prosimy zdjęcie zadowolonej Zosi w nowym wózku. tu trzeba wszystko udokumentować;-):-)
Irma, dobrze gadasz ;-)
Dziewczyny a nam sie wczoraj przydarzył zupełnie spontaniczny zakup wózka spacerowego parasolki...Zaczęło sie od tego że jak zostawiliśmy małego u mojej mamy a była sama to nie mogła z nim wyjść na spacer bo ze swojego 3ego piętra by sobie z Karolkiem i Deltimem nie poradziła...a na dole nie ma gdzie przypiąć. Więc stwierdziliśmy że kupimy jakąś używaną najlżejszą parasolkę za grosze do babci a zakup lepszej na spokojnie przemyślimy po świętach...no i trafiła nam się spacerówka "tako" w dobrym stanie za całe 65 zł!!! w dodatku ma rozkaładane trzystopniowo do całkowitego leżenia oparcie i budkę i folię przeciwdeszczową i zwrotne blokowane przednie koła...i jest cała granatowa a więc wygląda całkiem przyzwoicie. Dziś była próba - Karolkowi się spodobało, mi na samym początku mniej bo jak człowiek jeździ od 10 m-cy dużym wóżkiem na pompowanych kołach no to czuje różnice...ale po około 500 m było juz super!!! Teraz to nawet nie wiem czy jakiś nowy będziemy kupowac jeżeli ten będzie się tak dobrze sprawować - a na dłuższe wyprawy i tak będzie Deltim, "tako" tylko do sklepu, na plac zabaw, dla babci a kasę może lepiej przeznaczyć na dobry fotelik samochodowy albo nosidełko...zobaczymy jak trochę pojeździmy
Głupio mi że do tej pory foty nie zrobilam, ale obiecuję że cyknę parę zdjęć:-)KasiaBS prosimy zdjęcie zadowolonej Zosi w nowym wózku. tu trzeba wszystko udokumentować;-):-)
Jak na razie wózeczek bez zarzutu:-)
Poza tym baaardzo dobrze udało mi się sprzedać na Allegro poprzedni wózek - jestem w szoku - tylko o 200 zł taniej niż kosztuje funkiel nówka!!!!
Spodziewałam się że pójdzie za symboliczną kwotę, a tu taka niespodzianka miła:-)
no właśnie Basia zdjęcia-koniecznie!!!!!!
tym bardziej ze ja mam mój wózek z firmy tako i jestem ciekawa jak wygląda ta spacerówka.
KasiaBS czekamy, czekamy....:-)
a na allegro wystawiłaś do licytacji czy swoją cenę podawałaś??
tym bardziej ze ja mam mój wózek z firmy tako i jestem ciekawa jak wygląda ta spacerówka.
KasiaBS czekamy, czekamy....:-)
a na allegro wystawiłaś do licytacji czy swoją cenę podawałaś??
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
A ja mam niezłego klopsa bo od wczoraj moje dziecko zapragnęło jeździć w wózku na stojącą i nie wiem ale chyba takiego modelu jeszcze nie wymyślili Na myśl o jutrzejszym spacerze dostaję gęsiej skórki co to będzie. Dzisiaj wróciłam cała mokra, zła i musiałam na Kubę aż nakrzyczeć bo jak tak dalej pójdzie to po spacerach. W dodatku moja spacerówka ma pasy bezpieczeństwa tylko wokół pasa i zadanie ułatwione. Prawdopodobnie czeka mnie kupno nowego wózka, tylko tak się zastanawiam czy jak nie może mój glut usiedzieć na tyłku w normalnej przestronnej spacerówce, to taką lekką parasolkę chyba rozniesie.
Czy wasze niunie też tak robią?
Czy wasze niunie też tak robią?
reklama
Sumka Karol marudzi strasznie jak mu się znudzi siedzenie ale wstawania jeszcze nie wyczaił - zresztą dlatego że miał pięciopunktowe pasy i zazwyczaj kończyło się na prężeniu - wyginaniu, może spróbuj zamontować jakieś inne szelki w wózku? nie wiem czy da rade i czy to coś pomoże ale np canpol robi takie uniwersalne - może by pasowały???
Zdjęcia jak zrobimy oczywiście zamieszczę Dzisiaj z babcią był w starym wózku i pewnie mimo wszystko częściej będziemy korzystac z Deltima-jak na razie
Zdjęcia jak zrobimy oczywiście zamieszczę Dzisiaj z babcią był w starym wózku i pewnie mimo wszystko częściej będziemy korzystac z Deltima-jak na razie
Podziel się: