reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

Ja jestem bardzo zadowolona, bo planowałam kupno jane energy za 550, bo miała odpinana tapicerkę i te inne bajery, na których mi zależało. Przyjeżdzam do sklepu, a znajomy mi mówi, że właśnie dostał nowy model tego coneco i żeby go brać, bo ma to wszystko, co jane i nawet wiecej, a prawie polowe tańszy. Wazy wprawdzie coneco 6,5 a jane 5,5, ale jak wzielam oba do reki, to nie czuc tego kilograma

A jaki to komfort wnosic dziecko razem z wozkiem :) po schodach :)

reklama
ANIU- WOZEK SWIETNY,ROZNI SIE OD MOJEGO TYLKO BARIERKA,I CZEGO JA NIE MAM TO REGOLOWANY PODNOZEK,A TO BARDZO WAZNE SZCZEGOLNIE JAK BOBASEK SPI.
37373701_m.jpg

Aniasorsha bardzo fajny ten wozeczek - taki prosciutki(co lubie), no i za bardzo przyzwoite pieniadze wydaje sie miec wszystko co spacerowka miec powinna. Tak na oko wydaje mi sie, ze zrobilas dobry zakup i ze wozek jest chyba warty polecenia.

Mamoot powiesilam wczoraj specjalnie nieco bardziej obciazona torbe na raczki i fakt , ze wystarczy wowczas tknac wozek malym palcem w oparcie i leci. No ale w takiej sytuacji to chyba kazdy lekki by polecial;-)

Mi tez bardziej podoba się chicco ze względu na rączke - ale powiedzcie jak to jest z tymi boczkami na oparciu - bo my mamy takie z Deltimie i ja uważam że one mogą przeszkadzać - w chicco wyglądają solidnie - pytanie - czy szerokość oparcia między nimi jest wystarczająca? czy we wszystkich wózkach takie są?

heh widzę Baśka, że jsteś na to samo uczulona co ja, szerokość....bo spacerówka Deltima to jednak do wąskich należy:(( i Otylka w grubszych ubraniach taka wciśnieta wygląda pomiędzy tymi bokami.

Olenka widac super zadowolona - luz blus nozki na palaku:-)
A tak przy okazji to masz bardzo fajna bluzeczke;-)

a dziękuję bardzo :)

Choć to zdjęcie ze mną to by cię raczej nadawało do wątku GŁUPIE MINY
ale założyłam, że będziecie tak miłe i nie będziecie patrzyć na mnie, tylko na wózek, ewentualnie Olkę :)

O, widac, że Olce nowa fura bardzo sie podoba - no i super!:tak: :-)
Ania, no co Ty? Miałybysmy na Ciebie nie patrzec???:cool2:

reklama
Do góry