A ja kupiłam parasolkę w piątek. Jest nowy model coneco i ma wszystko, czego szukałam, tzn ściąganą tapicerkę, waży 6,5 kg, regulowana wysokośc rączek, fajny podgląd w budce - zabijało mnie obchodzenie wózka wokoło, żeby zobaczyć, czy Mała śpi, po złożeniu ma ok 30x30x110, jest zwrotny, fajnie się prowadzi, ma ochraniacz na nóżki, przeciwsłoneczny przyciemniony foliowy daszek, ściągany pałąk, regulacje oparcia do pozycji leżącej, jest szeroki - 50cm i można całkowicie wyjąć pasy, co podobno jest ważne przy 2 letnich dzieciach, które włażą i wyłażą z wózka, a pasy gniota je w plecy. Łatwo się składa i nie był drogi - za wszystko dałam w sklepie 300 zł. Zobaczymy, czy za rok będę tak samo zadowolona
Ale znajomy, który mi go polecił, a sprzedaje wózki, powiedział, że reklamacji na niego praktyczie nie ma...
http://www.allegro.pl/item173149934_coneco_polo_superlekki_6_x_supergratis.html\
ten daszek jest schowany pod budką, nie widać go na zdjęciach, ale jest fajny - taka jakby mini firanka wisząca z budki. Olka uwielbia ja szarpać
Jak chcecie, to wkleję potem zdjęcia z moją Małą w środku