reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

reklama
A my się chyba pozbędziemy naszej spacerówki... nie do końca nam pasuje.... a poza tym kiedy to rodzeństwa Zojka sie doczeka.....:-)
Kupimy chyba teraz parasolkę Peg Perego Pliko. Ma płynnie regulowane pochylenie oparcia, łatwo odpinana barierkę przednią. Ale najbardziej podoba mi się to że daszek mozna tak odpiać żeby "robił" za parasolkę, bedzie słuzył również w zimie - jest dość obudowany (śpiworek też jest w komplecie) i ma naprawdę fajne pasy. Są pięciopunktowe ale z mozliwością odpięca sprzączki za pleckami, tak że dziecko może bez ograniczeń pochylać sie do przodu i na boki ale nadal jest bezpicznie zapięte:-)
No i kompaktowy jest po zlozeniu:-)
Martwia mnie własnie tylko te piankowe kółka o których pisała Mloda mamusia....

Ja mam Peg Perego na piankowych kółkach i sprawdza się ok. Nawet na plaży nie miałam problemów

A ja właśnie szykuje się do kupienia parasolki. Jutro idziemy całą rodziną podjąć ostateczną decyzję - mam 2 kandydatów: Coneco chyba model traffic i Jane energy. Ja wolałabym ten drugi, ale jest prawie 2 razy droższy... Ale jaki super! I waży tylko 5,5 kg... Może się jednak zdecydujemy... A starych wózków się nie pozbywam. Jak dobrze pójdzie, to za pół roku będę nosić gustowny okrągły brzuszek, więc wózek szybko się przyda...

Jeszcze nie (chyba :) ) ale zaczynamy powoli nad tym pracować. Nie pogniewałabym się, gdybym zaszła między czercem a sierpniem...

reklama
A my się chyba pozbędziemy naszej spacerówki... nie do końca nam pasuje.... a poza tym kiedy to rodzeństwa Zojka sie doczeka.....:-)
Kupimy chyba teraz parasolkę Peg Perego Pliko. Ma płynnie regulowane pochylenie oparcia, łatwo odpinana barierkę przednią. Ale najbardziej podoba mi się to że daszek mozna tak odpiać żeby "robił" za parasolkę, bedzie słuzył również w zimie - jest dość obudowany (śpiworek też jest w komplecie) i ma naprawdę fajne pasy. Są pięciopunktowe ale z mozliwością odpięca sprzączki za pleckami, tak że dziecko może bez ograniczeń pochylać sie do przodu i na boki ale nadal jest bezpicznie zapięte:-)
No i kompaktowy jest po zlozeniu:-)
Martwia mnie własnie tylko te piankowe kółka o których pisała Mloda mamusia....
Kasia, a ile ta parasolka kosztuje? Ja chyba też muszę kupić, bo ta spacerówka, którą mamy od kompletu z wózkiem, jest za ciężka i mało poręczna...

Do góry