reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

Coś mi się tu z BB pokićkało bo nie widzę waszych nowych postów. Tzn. widzę że są nowe, ale ich nie widać jak się wejdzie do wątku.

reklama
Basia26 mnie sie tez ten pierwszy bardziej podoba tzn. wydaje sie byc nieco prostszy, mniejszy i przez to zgrabniejszy.

My tez zakupilismy parasolke: Maclaren quest szaro-blekitny. Nasza normalna spacerowka Bugaboo jest wprawdzie super tyle, ze ma jedna wade - nie sklada sie w jednym kawalku i przez to do samolotu, autobusu i innych srodkow publicznego transportu sie nie nadaje no a przyznam, ze noszac albo pchajac Julka po tutejszych gorkach tak sie czasem zapedze, ze chcialo by sie wsiasc w autobus a nie maszerowac kilometry do domu (zwlaszcza, ze droga powrotna to pod gore).Na spacerku z nowa furka jeszcze nie bylismy (przez przeziebienie) ale mnie sie podoba wyglad, pprostota i fakt, ze majac na reku Julka moge wozek bez problemow zlozyc i rozlozyc:-) A tak sprzecior wyglada:
http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/bestbuybaby_1936_1386901

Cicha a wiozlas juz moze Julka w bugaboo na dwoch kolach jak to w reklamie na ich stronie pokazuja?Bo ja jeszcze nie i chba teraz bede musiala wyprobowac...No bo na plaze to rewelka normalnie musi byc...._:-)

Mamoot wozek wazy 5,5 czyli jest leciutki, barierki rzeczywiscie nie ma ale mnie to akurat pasuje:-) Wozek skladalam i rozkladalam w sklepie i i w domu z julkiem w jednym reku i torba na ramieniu - bo to dla mnie byl warunek zakupu. Koszyk jest spory ale dostep do niego jest rzeczywiscie ograniczony tzn. jezeli opuscisz oparcie to sie do koszyka nie dostaniesz. Dla mnie to akurat nie jest problem bo i tak nie zamierzam tam wiele wozic . Co jest fajne a czego nie widac na zdjeciu to to ze siedzenie mozna wydluzyc tzn.ta zakladke ktora widac na zdjeciu (mam na mysli ten kawalek materialu co jest wygity na dol) nmozna wyprostowac i maly ma wtedy proste nogi i naprawde komfortowo mu sie siedzi. Jak dzieciaki sa wieksze to sie spowrotem zasuwa i tyle.
A co do kolorow to mnie sie tapicerka w 2007 nie bardzo podobala (a to jedyna roznica pomiedzy modelem z 2006 i 2007) i szukalam na internecie modeli z 2006 bo w zadnym sklepie juz nie mieli. No i przy okazji wyszlo tez nieco taniej bo normalnie nowe cos okolo 220$ a my za swoj 185$ zaplacilismy (inne kombinacje mozna nawet za 160/170$ kupic wiec roznica jest).

Pati dwoch kulek nie uzywalismy bo na plazy i w terenie dobrze sprawdza sie po prostu przelozenie raczki tzn. duze kola z przodu. Tak wiec nie musielismy kombinowac ( w sumie na moj smak troche dziwnie tez to wyglada). Ale jak sprwadzisz to daj znac:-)

reklama
Do góry