reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

PYTANKO DO CICHEJ;JAK MOZESZ TO PODAJ ILE MA CENTYMETROW WYSOKOSC SIEDZISKA.TU W UK PRAWIE TYLKO TAKIE WOZKI WIDZE (na takie dzieciaczki w naszym wieku)ALE WIEKSZOSC Z NICH GLOWKE MA POZA OPARCIEM.
NIE SADZICIE ZE TO DZIWNE????

reklama
STAD MOJE PYTANIE BO TEZ ZAMIERZAM KUPIC WOZEK TYPU PARASOLKE ,NIEKONIECZNIE MACLAREN.ALE NAPEWNO PODOBNY,BARDZO LEKKI.LATWY DO ZAPAKOWANIA DO SAMOCHODU I SAMOLOTU.
BARDZO PRAKTYCZNY.
ALE WYDAJE MI SIE ZE TU SA TROCHE TANSZE NIZ W POLSCE (za parasolke 620 zl.troche drogo)

Kajka my teraz nie jestesmy u siebie i szczeze mowiac nie wiem gdzie w tym domu jest centymetr. Jak znajde to zmierze a na razie dorzuce fotke Julka w wozku - z tego co widac to jeszcze troche miejsca jest do konca zaglowka - no ale fakt, ze niewiele;-)
photolibrary12850pb1.jpg

Cicha niezla bryka:-):tak: Wyglada na bardzo lekka...Powiedz tylko czy tak fejno prowadzi sie jak Cameleona? Bo ja to mam zboczenie normalnie na ten wozek...I wszytkie inne porownuje z nim...A chcialabym kiedys tez jakas spacerowke kupic jak do polski bedziemy jezdzic albo na jakies wypady ,a chcialabym zeby nastepny wozio byl tak samo zwroty jak bugaboo...

A ja dziś obejrzałam chyba z 20 spacerówek i stwierdzam, że najbardziej podoba mi się jednak ten, który pierwszy wybraliśmy. Teraz tylko czekać na kasę i kupujemy nową furę.

Pati wozek przetestowalismy i jestesmy zadowoleni. Jesli chodzi o zwrotnosc to prawie tak samo jak Cameleon tyle, ze naturalnie komfort jest inny bo nie ma pompowanych kol wiec przy zakretach czy tez prowadzeniu odczuwa sie to nieco inaczej. Trudno to wyrazic ale na wozek z plastikowymi kolkami to jest moim zdaniem bardzo OK. Julek lubi w nim jezdzic - i to jest najwazniejsze. Mnie troche przeraza schodzenie z tutejszych gorek bo nie ma takiego paska jaki ma Cameleon i zawsze sobie mysle, ze jak sie potkne i puszcze to Julek bedzie mial naprawde jazde jak w prawdziwym maclarenie na formule 1;-):-)
W sumie jesli chodzi o lekkie spacerowki to my mamy tez Qiunny zap i on sklada sie w naprawde maly pakiet i prowadzi super tyle, ze Julek jest jeszcze za maly na te spacerowke i baza sluzy nam teraz jedynie pod fotelik jak jedziemy na zakupy itp. (tzn. mamy go caly czas w samochodzie bo naprawde zajmuje malo miejsca). W sumie zalezy kiedy bedziecie chcieli zakupic spacerowke i na co -tzn. jesli tylko na krotkie wypady itp. to moim zdaniem zapp jest tez ciekawym rozwiazaniem. Tyle, ze do zappa trzeba dwoch rak aby go zlozyc a w Quescie radze sobie jedna reka:-)

reklama
Kurde Cicha ja bym go nawet na krotkie nie kupila...Bo taki bezuzyteczny by mi sie wydawal...Ale nie powiem-wizualnie podoba mi sie...:tak::-)

Do góry