reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

(Not So) Desperate Housewives - czyli rady i porady na temat domu i nie tylko...

dokładnie-domestos i cilit są najlepsze:tak: ja nie mam ani śladu kamienia a regularnie używam domestosa(tego zielonego)

reklama
dzieki za podpowiedzi odnosnie nieszczesnego kibelka..;)

Nie wiem czy pytam w dobrym miejscu dlatego sorki z gory,jesli jednak niekoniecznie;-)-powiedzcie gdzie mam sie wybrac w poszukiwaniu pierwszych,zdrowych butow dla mego dziecka?-kapcie tez potrzebne:tak:Ile siana potrzebuje na taki zakup?
Mialam zamawiac przez neta,ale stwierdzilam ze chyba jednak warto by bylo je przymierzyc,a nie tylko zmierzyc stope centymetrem...

BTW:mam swietny sposob na wycieranie monitora/tv/powierzchni szklanych:tak:-roztwor letniej wody i plynu do plukania.Generalnie do wszelkich prac domowych uzywam mikrofibry,takze polecam i w tym przypadku:tak:

madbebe buty w clarksie polecam około 30 euro dokładnie zmierzą nózke i dobiora buty:tak: mocno trzymają kostke bardzo dobre buty:tak:
tańsze odrobine i też dobre mozna znalezc w next firts shoes:tak:

Madbebe dobrze dobrze piszesz a jak będe u Anieczki to pokaże mi jak przenieść post do wątku zakupowego, (więc Anieczko narazie nie przenoś hihihi). O dobrze że piszecie o butach bo L sie rozwalają to może jutro mu kupimy w Clarksie Portalois::)

Madbebe ja pierwsze buty szymkowi w Clarksie kupowalam i placilam za nie 45e bodajze;-)...pani mierzy nozke i dopasowywuje...i jak ja kupowalam pierwsze buty to robila mu pani fotke i dala nam oraz taka mala kartke-imie,rozm,buta i wiek dziecka;-).

Nie wiem jak Wy,ale ja mam problem ze..slimakami.Gdzie bym nie mieszkala,wszedzie sa i zjadaja mi kwiatki jak tylko wykielkuja.Tu juz tez widzialam ponadgryzane lodygi:angry:
Mama doradzila mi posypywanie ziemi wokol,kwiatkow z reszta tez,popiolem drzewnym.Ponoc swietnie odstrasza robale.Jeszcze nie probowalam,ale dam znac jak sie sprawdza:tak:;-)

reklama
Do góry