reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dobre rady "pani domu" :-p

reklama
Madzik przepierz od razu mydłem ak nie zejdzie to jeszcze w Vanishu namocz powinno pomóc. Ważne żeby nie dać tej plamie wyschnąć bo potem może być problem ze spraniem.

Właśnie potraktowałam mydłem od razu i co najlepsze, niektóre plamy w praniu zeszły, a inne zostały:) Wszystko byłoby fajnie gdyby tylko to moje dziecko nie popychało paluszkami tego co ma w buzi:) Będę musiała się w vanish zaopatrzyć jednak, dzięki:)

heh, mialam zadać to samo pytanie odnośnie plam marchewkowych :) bo u Nas Osek powinien chyba jeść w całym ortalionowym kubraczku żeby się nie ubrudzić, a później chodzić w nim cały czas bo ulanie z marchewką jest suuuperrrrr, i właśnie mamy to samo, niektóre plamy zeszły , a niektóre nie...:)dziwna ta marchewka...

U nas też marchewka wszędzie. Mi z kolei pomogło na marchewkowe plamy to, że cały dzień moczyłam ciuszki w wodzie z proszkiem dla dorosłych, następnie uprałam już normalnie w proszku dla dzieci.

reklama
Zaopatrzyłam się w vanish, wieczorem ciuszki namoczę, zobaczymy czy puści:) Swoją drogą, jakiś taki gumowy czy ortalionowy kombinezon nie byłby głupi;)

Do góry