reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowanie

reklama
Zuziu
a115.gif
a115.gif
a115.gif

Zuzanko wielkie gratki dla ciebie!!

A wczoraj teściowa mówila mi, że Witek przyszedł do niej mówiąc "mama" (ostatnio na wszystkich wola mama ;-)) i pokazując na pieluszkę na dupci. Teściowa się pyta czy będzie robił siusiu a on kiwa głową, że nie i stęka. Więc teściowa poleciala po nocnik do lazienki i posadzila na nim Witka, po czym ten za chwilę zrobil kupkę :-D:-D:-D Normalnie jestem w szoku i przeszczęśliwa, że synek choć raz zakomunikował, że chce na nocnik :-D:-D:-D:-D Ale za to dziś robił z babci wariatkę, bo co mówił, że chce si i ona go sadzała, to za moment mały spierniczal z nocnika i nie narobił nic ;-):-D:-p

Kochane cioteczki muszę się Wam pochwalić bo zaraz pęknę z radości. Dziś mój Fifi nareszcie nasiusiał do nocnika. Normalny czad. Wiem, że przed nami jeszcze długa droga ale cieszę się ogromnie, że przynajmniej ten pierwszy krok mamy za sobą.:-):-):-):-):-)

reklama
Się znów pochwalę.
Emilka dużo spraw zalatwia na nocnik, korzysta z niego dumnie, coraz częściej woła i to efektywnie. Jeszcze trochę nauki przed nami, ale już jest nieźle. dzienne zużycie pamperków to jakieś 3 szt - na nocne spanie, na dzienną drzemkę i na jakieś większe wyjście.

Do góry