reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Gratki dla wszystkich robiących postępy w edukacji nocnikowej
K
konto usuniete
Gość
Gratki dla wszystkich robiących postępy w edukacji nocnikowej
dokaldnie
a u nas wrocilismy do punktu zero
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
my zaliczylismy 2 kupy w nocniku, ale mysle, ze pomalu bedziemy dzialac, bo Robert jak sie Go pytam czy zrobil siku lub kupke, to lapie sie za pampersa i mowi taaa.
Poza tym 2 razy sie zdarzylo, ze jak robil kupke to sie lapal za pieluche i proboal ja sobie sciagnac, wiec mysle, ze juz wie o co chodzi.
Nocnik jedzie z nami na urlop, bo tam pewnie Robson bedzie ganial z golym tylkiem, a jak to nic nie da, to po powrocie mam 2 tygodnie wolnego od mojego drugiego dziecka i wtedy bedziemy sie ostro uczyc.
Poza tym 2 razy sie zdarzylo, ze jak robil kupke to sie lapal za pieluche i proboal ja sobie sciagnac, wiec mysle, ze juz wie o co chodzi.
Nocnik jedzie z nami na urlop, bo tam pewnie Robson bedzie ganial z golym tylkiem, a jak to nic nie da, to po powrocie mam 2 tygodnie wolnego od mojego drugiego dziecka i wtedy bedziemy sie ostro uczyc.
Ja jednego dnia puściłam Witka w samych majteczkach po mieszkaniu. W ciągu godziny miał ich trzy pary na sobie Ale był mocno zdziwiony jak mu leciało po nogach i potem przylatywał do nas by pokazać co i gdzie zrobił ;-) Ale dopiero po fakcie wołał mama. Może jeszcze tak parę razy i zacznie kumać, że trzeba wołać jak chce si
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
U nas jest wołanie po fakcie i tylko jeśli chodzi o coś "grubszego", bo o tym, ze nasiusiał, nie raczy nas informować.
A tak w ogóle to chyba musze kupić drugi nocnik, bo ten jest troche za duży, Antkowi wpada prawie cały tyłek i wierci sie na nim niemiłosiernie i wstaje co chwile, bo mu nie wygodnie
A tak w ogóle to chyba musze kupić drugi nocnik, bo ten jest troche za duży, Antkowi wpada prawie cały tyłek i wierci sie na nim niemiłosiernie i wstaje co chwile, bo mu nie wygodnie
Podziel się: