reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nocnikowanie

reklama
U Filipka o wołaniu nawet nie ma mowy. Zauważyłam, że jak biega po domu bez pieluchy to wstrzymuje swoje potrzeby. Cały czas mu tłumaczę, że nie wolno sisiać na dywan, że trzeba do nocniczka ale bez efektów. Usiądzie na nim chwile i zaraz wstaje. Jeszcze się nie zdarzyło aby zrobił cokolwiek do nocnika, a po kątach i owszem.:zawstydzona/y::-(

no to u nas Dominika bardzo ładnie sygnalizuje że chce zrobić kupke albo siku ale nie cierpi nocnika i muszli...

i nie mam bladego pojęcia jak ją przekonać do nich... od wczoraj zaczęłam sadzać lalke na nocniku :-D zobaczymy, może to do niej przemówi ;-)

u nas wołanie jest w standardzie, nie miesci sie w nim jednak załatwianie sie na nocnik. Posiedzi by potem zesikac sie poza nocnik

U nas dziś pierwsza kupa w nocniku. Dała sie posadzic na nocnik rano (z cymbałkami w rekach) 9 wygrywajac kocie melodie wycisneła z siebie wszystko co miała :-)

Jestem dumna normalnie jak paw :D

reklama
Do góry