reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nocnikowanie

reklama
Abejka u mnie fałszywych alarmów też mnóstwo, choć Emi udaje się często nawet w nocnik coś zrobić, za to dziś jak nasikała, to potem wylała to na dywan:wściekła/y:

Antosiowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Antosiowa nie ma to jak poranna kupa rozmazana po pościeli:-D:laugh2:.
Martucha no to refleksu zycze lepszego:tak::-)

Tynka i tego wam zycze:tak:
u nas topek to nadal postrach nr.1:wściekła/y:,ostatnio bylismy u znajomych i tam maly Leos(19miesiecy),pieknie siedzial na topku,Laura jak to zobaczyla,zaczela po nim papugowac,bylam w 7mym niebie....przyszlismy do domu i postanowilam u nas zbadac reakcje,postawilam Laurze topek przed oczami,a ona spierniczala gdzie pieprz rosnie:crazy:......a mialo byc tak pieknie:baffled::-:)hmm::oo2:

Martuchaa i Tynka ... gratuluję postępów Waszym dzieciaczkom w edukacji nocnikowej ;-):-D:-D:-D:tak:
My czekamy, aż u Matiego coś "zaskoczy" :baffled: ... ale chyba faktcznie kupię nowy nocnik, bo ten mu się bardziej z zabawą niż z kupkaniem kojarzy :wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::-D;-)

A ja nie o nocnikowaniu a o łóżeczkowaniu opowiem:-p.
Antek zasrał dzisiaj całe łóżeczko:wściekła/y:.
Leże sobie rano, dosypiam jeszcze ostatnie minuty, małż poszedł robić mleko dla Antka, a synek bawi sie grzecznie w swoim wyrku... Słyszę, że stęka, ale tak strasznie nie chce mi się otworzyć oczu i wstać, że nie reaguję... Ale ta podejrzana cisza trwa zbyt długo, więc zaniepokojona podnosze głowe i co widzę:szok:. Cała posciel w łózeczku zasrana:wściekła/y:... Antek tak nawalił, że kupa wyszła bokiem z pieluchy na przescieradło a on rozmazał ją po całej pościeli:wściekła/y::angry:. No mówie Wam co to była za pobudka...:baffled::confused::rofl2:
teraz doczytalam-poprostu poprawia mi takie cos humor:-D:-D:-D:-D

Gratki dla Hani:tak:
U nas postepem jest to, że Antoś daje znać jak zrobi kupkę w pampka, przybiega do mnie, pokazuje ręką na pieluchę i mówi "Oooo":-D.

reklama
:-D:-D:-D:-D

Fil też stęka jak widzi że idę do WC.
a jak nakitoli w pampersa, to idzie do mnnie i z daleka krzyczy fuj i macha se ręką koło noska (odgania smród), albo zatyka nos. pryzchodzi do mnie i staje tyłem zebym sprawdziłą ze napewno jest kupa:eek:
a jak go posadze na nocnik, zrobi siku, mówię mu "zrób kupe". a ten pokazuje mi na szuflade komody i mówi "pampa" (w szufladzie sa pampersy):eek::wściekła/y:

Do góry