reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nocnikowanie

Abejka nie moge:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
heheh ale jestes na dobrej drodze bo Zuzka informuje cie ze chce zrobic:-)
moze postaw drugi nocnik w tym jej kaciku:rofl2:

reklama
u nas z sadzaniem na nocnik nie ma problemu, może na nim wysiedzieć nawet 20 min. i co z tego:wściekła/y:. jak sranie i tak w pampersa. siku jeszcze zrobi. czasami jest tak, ze budzi sie z suchą pieluchą,to ja go fruu na nocnik, to naleje pół nocnika normalnie, w dzień też czasami jak dłuższy czas ma suchą pieluche to sadzam, mówie si, a on leje. ale ze srankiem to już gorzej.
sra w pieluche, patrzy mi w oczy, kręci głową i mówi "nie", ale wtedy już za późno na łapanie nocnika.
swoją droga własnie ma kupe w majtach:crazy:

gratki dla nocnikujacych dzieciaczkow, a ja zalozycielka tematu nawet nocnika nie mam hehe, jakos nie chce mi sie za to brac chocv wydaje mi sie ze Michas szybko by zalapal bo jak zrobi kupe to lapie sie za nos i sisi pokazuje, no ale nasz nocnik zostal u rodzicow, a ja chyba od razu kupie nakladke na kibelek... jak juz ma robic to konkretnie do kibelka jak tata i mama :-) tylko jakos kupuje ta nakladke juz dwa tygodnie ;-)

Ela bo siedzisz przed kompem i nie ma jak dac ci znac ze chcial zrobic!!:-D:-D:-D:-D

Karlam to kupuj ta nakladke i zobaczymy jak wam pojdzie;-)a swoja droga milo ze jestes!!!:rofl2:

a u nas znow kupa w pampie na nocniku:-) nie wiem czy mam byc dumna czy nie:-pw kazdym razie coraz blizej celu:-D:-D najwazniejsze ze Niko siada tam wtedy jak zaczyna robic, teraz mama musi miec lepszy refleks i sie zgramy:-D

Elzbietko jakby nie byla uzalezniona to napewno zaoszczedzilabym na pampersach:-)

a swoja droga namawiasz mnie do abstynencji na bb:szok::-D:-D

A ja nie o nocnikowaniu a o łóżeczkowaniu opowiem:-p.
Antek zasrał dzisiaj całe łóżeczko:wściekła/y:.
Leże sobie rano, dosypiam jeszcze ostatnie minuty, małż poszedł robić mleko dla Antka, a synek bawi sie grzecznie w swoim wyrku... Słyszę, że stęka, ale tak strasznie nie chce mi się otworzyć oczu i wstać, że nie reaguję... Ale ta podejrzana cisza trwa zbyt długo, więc zaniepokojona podnosze głowe i co widzę:szok:. Cała posciel w łózeczku zasrana:wściekła/y:... Antek tak nawalił, że kupa wyszła bokiem z pieluchy na przescieradło a on rozmazał ją po całej pościeli:wściekła/y::angry:. No mówie Wam co to była za pobudka...:baffled::confused::rofl2:

Nie mow ze nie poczulas z drugiej strony tak sie juz przyzwyczailam do tego zapachu ze juz mi tak strasznie nie smierdzi. Ale fajowa pobudka moze jutro znow cie tak obudzi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
U nas z nocnikiem niestety tak jak bylo czyli siada owszem jak sie go zapytam gdzie sie robi siku i kupke to pokarze nocnik a jak go posadze to wstaje i sika obok:crazy::crazy::crazy:

Do góry