reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niezwykły sposób na przewidywanie płci!!!

Śmieszny ten test ;D Wyszło mi, że będzie chłopczyk (a wg. poprzednich, że dziewczynka, ale ja też czuję chłopca) i tak jak u Pauletty - jasne włosy i brązowe oczy, co by sie nawet mogło zgadzać, bo ja mam ciemne oczy, a mąż jasne włosy :) Ale co najlepsze - i to by się akurat mogło spełnić - poród przewidywany na 2 godziny :):)

reklama
za pierwszym razem wyszło: 7 godzin porodu, niecałe 3 kg, chłopczyk, 49 cm, o niebieskich oczkach i brązowych włoskach :)
za drugim razem 11 godzin, 3,6 kg i 50 cm, dziewczynka i reszta się powtarza :)

No tak to umnie wyszła dziewczynka, a poród tylko 18 godzin. Poprzedni trwał 14, więc chyba przy takiej tendencji na 3 dziecko to się nie zdecyduję ;)

no i sluchajcie, sprawdzilo sie, bedzie chlopak :), to w takim razie mam nadzieje ze spelni sie jeszcze wrozba o 3 godzinnym porodzie ;D

Witajcie
Ja rodze w pażdzierniku Całkiem przypadkiem tu weszłam. Ciekawe czy u mnie sie sprawdzi Wszedzie wychodzi mi dziewczynka , a w tym angielskim to nie wiem jak wage wyliczyc . Wyszlo mi 10 pounds, 15 ounces, a do tego 19 inches - czyli jakies 48 cm.
Ile ona moze wazyc

Ps. u gina tez mi wychodzi dziewczynka

reklama
Do góry