reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Niezwykły sposób na przewidywanie płci!!!

reklama
Właśnie mam tetka to samo mówię często o dzidzi że ruszało nóżkami bo myślę o nim jako o dziecku
ale wolałabym mówić ruszała moja córeczka lub ruszał synuś jeszcze 16 dni i może zobaczę co noszę w brzusiu ;D

karola7 pisze:
A ja dzisiaj spotkałam koleżankę (lutowa mama tylko 2005).  Powiedziała mi, że jak sie tyje tylko w brzuszku to dziewczynka, a jaki idzie w biodra, uda i brzunio to będzie chlopak.  U niej sie sprawdziło (ma parkę).  U mnie polowicznie też - przy małym uda i biodra ze trzy numery większe.  A teraz tylko w brzunio idzie - dziewczynka? ;)

Hihi, a ja słyszałam dokładnie odwrotnie i tez się w wielu przypadkach sprawdziło! Więc tak naprawdę to chyba nie ma reguł...

Wiecie co na 100% bedziemy wiedziały czy to chłopak czy dziewczynka dopiero jak............................ urodzimy ;D taka prawda nigdy nie mamy 100% pewności

Tak juz jest niestety. Ale jezeli macie ochote na jeszcze jeden test ( ten to jest calkowicie odjechany :) to polecam
http://pregnancyandbaby.com/read/articles/736.htm (niestety po angielsku). Ta raza wyszlo mi ze chlopak, do tego zielonooki (ciekawe tylko po kim :) i ze porod bedzie trwal 3 godziny. Nudzi mi sie w pracy, choc oczywiscie mam kupe roboty, ale wciagnal mnie internet i takie rozne bzdurki wynajduje ;D

ooojoj,wg. tej stronki moj poród ma trwać 23 godziny, zgrozo!mam urodzić chłopczyka o jasno brązowych oczach i blond włosach (ha, ha, może to dziecko listonosza bedzie?)bo nikt z nas nie ma brazowych oczu, jedynie ja mam jasne wlosy

No nie moja córeczka ma ważyć 4.425 kg i miec 55 cm duzo wlosow ale po kim ja bylam lysa jak kolano tatuś tez włoskami nie grzeszył :laugh:
no i 17 godz poród wow juz sie boję!!!! ;D

GRATULACJE. No to mamy i pierwsza brzuchatke, ktora poznala plec, teraz pewnie sie posypie :) Jeszcze raz gratulacje i niech synek zdrowo rosnie.
GRATULACJE

reklama
Do góry