reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niezwykły sposób na przewidywanie płci!!!

reklama
Właśnie mam tetka to samo mówię często o dzidzi że ruszało nóżkami bo myślę o nim jako o dziecku
ale wolałabym mówić ruszała moja córeczka lub ruszał synuś jeszcze 16 dni i może zobaczę co noszę w brzusiu ;D

karola7 pisze:
A ja dzisiaj spotkałam koleżankę (lutowa mama tylko 2005).  Powiedziała mi, że jak sie tyje tylko w brzuszku to dziewczynka, a jaki idzie w biodra, uda i brzunio to będzie chlopak.  U niej sie sprawdziło (ma parkę).  U mnie polowicznie też - przy małym uda i biodra ze trzy numery większe.  A teraz tylko w brzunio idzie - dziewczynka? ;)

Hihi, a ja słyszałam dokładnie odwrotnie i tez się w wielu przypadkach sprawdziło! Więc tak naprawdę to chyba nie ma reguł...

Wiecie co na 100% bedziemy wiedziały czy to chłopak czy dziewczynka dopiero jak............................ urodzimy ;D taka prawda nigdy nie mamy 100% pewności

Tak juz jest niestety. Ale jezeli macie ochote na jeszcze jeden test ( ten to jest calkowicie odjechany :) to polecam
http://pregnancyandbaby.com/read/articles/736.htm (niestety po angielsku). Ta raza wyszlo mi ze chlopak, do tego zielonooki (ciekawe tylko po kim :) i ze porod bedzie trwal 3 godziny. Nudzi mi sie w pracy, choc oczywiscie mam kupe roboty, ale wciagnal mnie internet i takie rozne bzdurki wynajduje ;D

ooojoj,wg. tej stronki moj poród ma trwać 23 godziny, zgrozo!mam urodzić chłopczyka o jasno brązowych oczach i blond włosach (ha, ha, może to dziecko listonosza bedzie?)bo nikt z nas nie ma brazowych oczu, jedynie ja mam jasne wlosy

No nie moja córeczka ma ważyć 4.425 kg i miec 55 cm duzo wlosow ale po kim ja bylam lysa jak kolano tatuś tez włoskami nie grzeszył :laugh:
no i 17 godz poród wow juz sie boję!!!! ;D

GRATULACJE. No to mamy i pierwsza brzuchatke, ktora poznala plec, teraz pewnie sie posypie :) Jeszcze raz gratulacje i niech synek zdrowo rosnie.
GRATULACJE

reklama
Do góry