czesc!!!! tak ja biore jestem już po pierwszym cyklu a za pare dni czeka mnie kolejna sesjadziewczyny czy któraś z was brała duphaston?
reklama
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
To ja sie przyłączę i zaproponuje program 4WomenOnly.
Poniżej link.
4WomenOnly 5.3 - Programy & Spolszczenia
crack wysyłam na życzenie. Wtedy kalendarzyk po wyprubowaniu dziala dalej
Hej Madziu, czy można prosić tego cracka, bo fajny ten programik ;-)
Czarodziejka
Fanka BB :)
Byc moze juz znacie tę stronkę....tak czy owak wklejam link dla tych co jednQ nie znają...
chlopiec czy dziewczynka
www.twojaplodnosc.pl
chlopiec czy dziewczynka
www.twojaplodnosc.pl
czesc dziewczyny, jestem tu nowa i chce sie do was przylaczyc, tyle ze nie wiem jak to dziala te forum, jestem totalny matol z informatyki prosze odpiszcie cos zebym wiedziala ze odczytalyscie moja bazgranine a tak wogole to serdecznie was pozdrawioam
madziulek
madziulek
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Witam kolerzanki moze znacie juz i ten kalendarzyk małrzeński ale od wszelkiego wypadku wlkeje link tez mozna zaplanowec płec dziecka
http://piekielko.info/kalendarzyk
:-)
http://piekielko.info/kalendarzyk
:-)
Witam wszystkich serdecznie
My też z Mężusiem postanowiliśmy się postarać o maleństwo, próby zaczęliśmy w grudniu 2007, w czwartek robiłam test (6 dzień "po" ) Test Bobo-test, pojawiła się jaśniutka druga kreseczka. Mam też chyba ciut obrzmiałe piersi, ale nie chce się nakręcać....
Jutro rano powtórzę jeszcze raz test...
Ale powiedźcie, myślicie że jest szansa?
Serdeczne i ciepłe pozdrowienia
My też z Mężusiem postanowiliśmy się postarać o maleństwo, próby zaczęliśmy w grudniu 2007, w czwartek robiłam test (6 dzień "po" ) Test Bobo-test, pojawiła się jaśniutka druga kreseczka. Mam też chyba ciut obrzmiałe piersi, ale nie chce się nakręcać....
Jutro rano powtórzę jeszcze raz test...
Ale powiedźcie, myślicie że jest szansa?
Serdeczne i ciepłe pozdrowienia
edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
Witam wszystkie Dziewczyny serdecznie.Z mezem takie generalne staranka podjelismy 3 miesiace temu ,lecz juz rok przed slubem ,przytulalismy sie bez stosowania zadnych zabezpieczen,i jak narazie nie ma zadnych rezultatow.Cykle mam co 27,28 dni ,lecz w tych 3 miesiacach obserwacji nie zauwazylam sluzu plodnego,i wyczytalam ze na dobry sluzik pomaga wiesiolek,i gujazyl,wiec postanowilam sprobowac w tym cyklu,moze sie uda;-)
MOJA NADZIEJA W BOGU
MOJA NADZIEJA W BOGU
reklama
edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
aha jeszce jedno mam pytanko do Was Dziewczyny ,moze wiecie co sie stalo z watkiem:Staraczki 2007 ,bo od 04.01.2008 zadna z dziewczyn sie tam nie pokazala,nie wiem moze zostal przeniesiony,lub zmienil nazwe ,a moze wszyskie dziewczyny zafasolkowaly i sie nie pochwalily? jezeli tak to jestem szczesliwa razem z Nimi i prosze o troszke fluidkow
Gdzie jestescie dziewczyny Kaka82,Monik75,Ena,Majeczka02,Aqua1-23,Gusia dajcie znac plissssssssssssssssssss :-------(
Gdzie jestescie dziewczyny Kaka82,Monik75,Ena,Majeczka02,Aqua1-23,Gusia dajcie znac plissssssssssssssssssss :-------(