reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niezbędnik staraczki :)

reklama
Zaczęliśmy na nowo starania od listopada....spałam z nogami w górze
z poduszka pod pupą...w super niewygodnych pozycjach i teraz mam ochote pobpiec do apteki i kupic jakiś pretest...oj jak mam ochote:)

czesc dziewczyny, jestem tu nowa i chce sie do was przylaczyc, tyle ze nie wiem jak to dziala te forum, jestem totalny matol z informatyki prosze odpiszcie cos zebym wiedziala ze odczytalyscie moja bazgranine a tak wogole to serdecznie was pozdrawioam

madziulek

Witam wszystkich serdecznie:)
My też z Mężusiem postanowiliśmy się postarać o maleństwo, próby zaczęliśmy w grudniu 2007, w czwartek robiłam test (6 dzień "po" :) ) Test Bobo-test, pojawiła się jaśniutka druga kreseczka. Mam też chyba ciut obrzmiałe piersi, ale nie chce się nakręcać....
Jutro rano powtórzę jeszcze raz test...
Ale powiedźcie, myślicie że jest szansa?

Serdeczne i ciepłe pozdrowienia

Witam wszystkie Dziewczyny serdecznie.Z mezem takie generalne staranka podjelismy 3 miesiace temu ,lecz juz rok przed slubem ,przytulalismy sie bez stosowania zadnych zabezpieczen,i jak narazie nie ma zadnych rezultatow.Cykle mam co 27,28 dni ,lecz w tych 3 miesiacach obserwacji nie zauwazylam sluzu plodnego,i wyczytalam ze na dobry sluzik pomaga wiesiolek,i gujazyl,wiec postanowilam sprobowac w tym cyklu,moze sie uda;-)
MOJA NADZIEJA W BOGU

reklama
aha jeszce jedno mam pytanko do Was Dziewczyny ,moze wiecie co sie stalo z watkiem:Staraczki 2007 ,bo od 04.01.2008 zadna z dziewczyn sie tam nie pokazala,nie wiem moze zostal przeniesiony,lub zmienil nazwe ,a moze wszyskie dziewczyny zafasolkowaly i sie nie pochwalily? jezeli tak to jestem szczesliwa razem z Nimi i prosze o troszke fluidkow:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Gdzie jestescie dziewczyny Kaka82,Monik75,Ena,Majeczka02,Aqua1-23,Gusia dajcie znac plissssssssssssssssssss :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry