reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przydatne Stronki

reklama
ja też właśnie zastanawiałam się czy inwestować w takie ciażowe ciuszki. Starałam się wybierać ubrania w sklepach dla zwykłych, nie ciężarnych kobiet i raczej mi sie to udawało, choć czasem te ubrania w sklepach były takie szczupłe! dziwiłam się że wogóle ktoś je nosi, a jednak kobieta w ciąży to całkiem inna kobieta jeśli chodzi o figurę, szczególnie w pasie;) Gorzej teraz kiedy robi się chłodno już trzeba bardziej skupić się na ubraniach, swetry, długie spodnie, a te dla ciążowych są niezbyt tanie...

Dobrze, że od kilku latek tuczę mojego Tatuśka :-)
Mogę mu podbierac ciuszki z szafy - bluzy, spodnie dresowe :-) Troszkę się burzy ale na stwierdzenie "synowi żałujesz" robi taką dziwną minkę i milknie :tak:

Clue

A ja stwierdziłam, że już nie kupię żadnych ciuchów i tak prawie z domu się nie ruszam, a te spodnie co kupiłam na początku ciąży jeszcze pasują, więc tak długo jak się da będę w nich chodzić. A po domu wystarczą dresy, a bluzy podbierze się Małżonowi i już :) Szkoda wydawać kasę na te 2 miesiące...

Oj ja tez myslalam ze nie bede juz wydawac kasy na ciazowe ciuchy, ale jednak sie nie da. Brzuszek rosnie, ja caly czas pracuje i musze pracowac maksymalnie do konca, a do pracy w czyms chodzic trzeba:sorry2:. Tak jak Looleelay mieszkam za granica i jest tu dokladnie tak jak Ona pisala na watku Listopad 2008, nie ma taryfy ulgowej dla kobiet w ciazy, bo tutaj ciaza to nie choroba...:angry: , chore te przepisy...

Dziewczyny pare z was nie zna jeszcze plci maluszka, moze sprawdzcie sobie te stronke o ile jeszcze jej nie znacie, tylko nie wiem na ile mozna temu wierzyc. Mi akurat sprawdzilo sie co do corci i tym razem tez plec pokrywa sie z wynikami USG czyli chlopczyk.
Mamuski ktore znaja juz plec dajcie znac czy wam sie potwierdza;-).

Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?

Jesli sie wam nie otworzy ten link to wpiszcie w wyszukiwarce "komu chlopca, komu dziewczynke".

Milej zabawy:-D!!!

reklama