reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niezbędnik staraczki :)

Cześć :happy:
Jestem w trakcie procedury.
Zmieniłam klinikę, lekarza i sposób leczenia. Został mi Puregon 600 - może ktoś potrzebuje? Info prywatnie, zapraszam.

reklama
Dziewczyny! Chciałam się podzielić swoim doświadczeniem, może komuś to pomoże - jeżeli nie możecie zajść w ciążę to możliwe że zaszło u was przedwczesne wygasanie jajników, dotyczy wielu kobiet niestety :(

Dziewczyny! Chciałam się podzielić swoim doświadczeniem, może komuś to pomoże - jeżeli nie możecie zajść w ciążę to możliwe że zaszło u was przedwczesne wygasanie jajników, dotyczy wielu kobiet niestety :(

Możesz coś więcej napisać o tym wygasaniu jajników? Nie brzmi to zbyt wesoło. My z mężem staramy się już od bardzo dawna o dziecko i nie możemy znaleźć przyczyny niepowodzeń:|

Witam was wszystkie jestem tu nowa i ma pytanie mysle ze mi pomozecie:)???
Otóż mam synka 16 miesiecy i nadal jest karmiony piersia w dzien juz tylko raz za to w nocy zasypia przy piersi i w nocy je lub tylko ssa okolo 6 razy. Mam pytanie do was jesli chciałabym miec drugiego dzidziusia a dostalam 3 tyg temu miesiaczke to mam szanse zajsc w ciaze?
Staramy sie z mezem i nie kiedy popadam w paranoje czy sie udało i czasem nawet wydaje mi sie jak bym miala urojenia ciazowe.

Cześć! Takie pytanko. Przez ponad 4 lata brałam plastry Evra. Ostatnio jednak zaczęłam mieć dziwne objawy zupełnie jak w ciąży. Podjęłam decyzję wspólnie z narzeczonym, że odstawiam je w cholerę. To samo powiedziała mi moja ginka. Czy to możliwe, że od razu po odstawieniu plastrów pojawiła się w pierwszym cyklu owulacja?? Mam podwyższoną temperaturę i dużo białego, wodnistego śluzu.
Oczywiście staramy się o dziecko...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry