@BalbinaKwiat nie zgadzasz się z moimi postami chociaż w żadnym z nich nie napisałam nic co powodowałoby taką reakcję. Uważasz szczepionkę za błogosławiestwo i dobrze. Nic mi do tego. Ale skoro tak sądzisz to nie dla Ciebie ten wątek. Tak samo jak napisałaś, że każdy, będąc anonimowym na forum może napisać cokolwiek więc i Twój post mogę potraktować w tej kategorii. każdy może napisać wszystko. I tyle w temacie.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak, są mile widziani ale bez zbędnych komentarzy i nakłaniania do szczepień.Czyli mam rozumieć rodziny zaszczepionych przechodzą szczepienie inaczej niż niezaszczepionych i z tego powodu nie są mile widziani na tym wątku? Bo nie rozumiem
BalbinaKwiat
Fanka BB :)
Oczywiście. To są Twoje decyzję. Odnoszę się do Twojego pierwszego postu w którym piszesz o wątpliwościach, ale widze, że ich nie masz, szukasz potwierdzenia, że dobrze robisz. Nie moja sprawa, nie moje życie, nie moje decyzję.@BalbinaKwiat nie zgadzasz się z moimi postami chociaż w żadnym z nich nie napisałam nic co powodowałoby taką reakcję. Uważasz szczepionkę za błogosławiestwo i dobrze. Nic mi do tego. Ale skoro tak sądzisz to nie dla Ciebie ten wątek. Tak samo jak napisałaś, że każdy, będąc anonimowym na forum może napisać cokolwiek więc i Twój post mogę potraktować w tej kategorii. każdy może napisać wszystko. I tyle w temacie.
Ps. Nie zamierzam z Tobą ani zgadzać się ani Tobie przeczyć. Chciałaś życiowych histori. To jest moja. Czy w to uwierzysz, czy nie to nie moja sprawa. I faktycznie to nie jest miejsce jednak dla mnie. Mi nie chce kłócić się i wdawać w spory.
TuAga
A może autorki postów, do których się odnoszę jednak nie zrozumiały? Bo co wspólnego mają z doświadczeniami po szczepieniach posty o utajonym składzie, zarażeniu się przez kurz, czy przez paczkę z Amazon? Niezależnie od tematu wątku, jeśli widzę nieprawdę i ktoś rozpowszechnia zmyślone informację to odpisuję. To jest forum, a nie zamknięte w piwnicy kółko dyskusyjneAle tutaj chodzilo nieco badania,statystyki tylko o ludzi. O ich historie i przeżycia. Nie zrozumiałaś czegoś w temacie wątku?
jasani
Chyba trzeba w takiem razie zejść do podziemi, żeby nie zostać zlinczowanym. Przecież i tak nie jesteśmy społeczeństwem tylko niewykształconymi wyrzutkami.A może autorki postów, do których się odnoszę jednak nie zrozumiały? Bo co wspólnego mają z doświadczeniami po szczepieniach posty o utajonym składzie, zarażeniu się przez kurz, czy przez paczkę z Amazon? Niezależnie od tematu wątku, jeśli widzę nieprawdę i ktoś rozpowszechnia zmyślone informację to odpisuję. To jest forum, a nie zamknięte w piwnicy kółko dyskusyjne
TuAga
Chyba trzeba w takiem razie zejść do podziemi, żeby nie zostać zlinczowanym. Przecież i tak nie jesteśmy społeczeństwem tylko niewykształconymi wyrzutkami.
Naprawdę nie mogę pojąć co Wy macie z tym linczem? Przecież kilka Dziewczyn odpowiedziało konkretnie na powielanie nieprawdziwych informacji. Jaki lincz, gdzie? To Wy jesteście raczej nieprzyjemne i próbujecie zaczepiać Jak ktoś chce pisać czemu się boi, czy miał jakieś nieprzyjemne historie ze szczepieniami w najbliższym otoczeniu to wątpię, żeby ktoś komentował, ale jak ktoś pisze o zarażeniu się przez kurz....no to dobrze, że ktoś kto wie więcej to prostuje
G
guest-1714079215
Gość
ale czekaj. Laska pisze, że chce sobie pogadać z niezaszczepionymi, wbija kilka osób, które murem stoją za zaszczepionymi i przekonują tych niechętnych, że tamci nie mają racji, po czym jak się im mówi, że to był temat dla osób, które nie podzielają ich poglądów, to się okazuje, że zaczepiają? Wait, what?Naprawdę nie mogę pojąć co Wy macie z tym linczem? Przecież kilka Dziewczyn odpowiedziało konkretnie na powielanie nieprawdziwych informacji. Jaki lincz, gdzie? To Wy jesteście raczej nieprzyjemne i próbujecie zaczepiać Jak ktoś chce pisać czemu się boi, czy miał jakieś nieprzyjemne historie ze szczepieniami w najbliższym otoczeniu to wątpię, żeby ktoś komentował, ale jak ktoś pisze o zarażeniu się przez kurz....no to dobrze, że ktoś kto wie więcej to prostuje
TuAga
Po pierwsze nikt nikogo nie przekonuje, żeby się zaszczepił. Była odpowiedź na nieprawdziwe stwierdzenia typu "chciałabym w końcu poznać informacje o dokładnym składzie pseudoszczepionek, producent ukrywa ich cały skład". Po drugie nie samo mówienie, że chciałybyście pogadać w swoim gronie, a sposób w jaki to mówicie jest zaczepny.ale czekaj. Laska pisze, że chce sobie pogadać z niezaszczepionymi, wbija kilka osób, które murem stoją za zaszczepionymi i przekonują tych niechętnych, że tamci nie mają racji, po czym jak się im mówi, że to był temat dla osób, które nie podzielają ich poglądów, to się okazuje, że zaczepiają? Wait, what?
G
guest-1714079215
Gość
Po pierwsze nikt nikogo nie przekonuje, żeby się zaszczepił. Była odpowiedź na nieprawdziwe stwierdzenia typu "chciałabym w końcu poznać informacje o dokładnym składzie pseudoszczepionek, producent ukrywa ich cały skład". Po drugie nie samo mówienie, że chciałybyście pogadać w swoim gronie, a sposób w jaki to mówicie jest zaczepny.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: