jeśli na test za wcześnie czyli ciąży JESZCZE nie ma i możesz użyćWitam serdecznie. Mam takie pytanie czy mogę przyjmować dopochwowo lek Gynalgin nie wiedząc jeszcze, że jestem w ciąży? Czy nie będzie miało to później złego wpływu na ciążę? Jeśli by się okazało, ze jestem w ciąży? Lekarz przepisał mi Gynalgin1x1 i Nystatyne 1x1 po otrzymaniu wyników cytologii w której wyszła III grupa, a jesteśmy z mężem w trakcie starań o dzidziusia, testu jeszcze nie mogę wykonać bo za wcześnie do miesiączki mam jeszcze jakieś 10 dni i tak nie wiem co robić. Proszę o radę. Dziękuję i pozdrawiam
reklama
Czyli nawet gdyby się za 10 dni okazało ze jednak jestem w ciąży to nie powinno to zaszkodzić maleństwu?jeśli na test za wcześnie czyli ciąży JESZCZE nie ma i możesz użyć
nie - bo maleństwa jeszcze nie naCzyli nawet gdyby się za 10 dni okazało ze jednak jestem w ciąży to nie powinno to zaszkodzić maleństwu?
Dziękujęnie - bo maleństwa jeszcze nie na
Hipotetyczna Hania, czyli opowiadanie o wczesnej ciąży
Czynniki zewnętrzne nie powinny zagrozić zarodkowi w pierwszych 14. dniach rozwoju. A jeżeli zaszkodzą to zaszkodzą tak, że zarodek nie przetrwa.
mamaginekolog.pl
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Witam serdecznie. Mam takie pytanie czy mogę przyjmować dopochwowo lek Gynalgin nie wiedząc jeszcze, że jestem w ciąży? Czy nie będzie miało to później złego wpływu na ciążę? Jeśli by się okazało, ze jestem w ciąży? Lekarz przepisał mi Gynalgin1x1 i Nystatyne 1x1 po otrzymaniu wyników cytologii w której wyszła III grupa, a jesteśmy z mężem w trakcie starań o dzidziusia, testu jeszcze nie mogę wykonać bo za wcześnie do miesiączki mam jeszcze jakieś 10 dni i tak nie wiem co robić. Proszę o radę. Dziękuję i pozdrawiam
Póki co nie jesteś jeszcze w ciąży skoro na test jest za wcześnie. Ja sama te leki dostałam od lekarza już będąc w ciąży. Bierz leki jak zalecił lekarz, wylecz tą infekcje, to najważniejsze.
A Pani w którym tygodniu ciąży brała Gynalgin?Póki co nie jesteś jeszcze w ciąży skoro na test jest za wcześnie. Ja sama te leki dostałam od lekarza już będąc w ciąży. Bierz leki jak zalecił lekarz, wylecz tą infekcje, to najważniejsze.
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Nie pamiętam już teraz, bo ogólnie kilka razy w czasie ciazy miałam różne infekcje i brałam jeszcze inne lekiA Pani w którym tygodniu ciąży brała Gynalgin?
Rozumiem ale był to raczej sam początek ciąży tzn I trymestr czy później?Nie pamiętam już teraz, bo ogólnie kilka razy w czasie ciazy miałam różne infekcje i brałam jeszcze inne leki
reklama
Dziewczyny jestem załamana. W czasie owulacji miałam covida. Byłam z mężem na kwarantannie. I zdażyło się. Po wielu miesiącach starań. Mój covid był koszmarny. Brałam dużo leków jesCze po kwarantannie. Do tego bol zęba i to taki tępy ze brałam ibuprom i to dużo. Bo czekam na leczenie kanałowe a bol był nie do opisania z kalendarza wychodzi 5 tc. Wizyta dopiero w środę. Ale już raz przeszłam poronienie i bardzo się boje. Zrobiłam test dwa dni temu. Dodam jeszcze ze teraz mam upławy i nieprzyjemnie pachną.