reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niepokoje w ciąży

Witam serdecznie. Mam takie pytanie czy mogę przyjmować dopochwowo lek Gynalgin nie wiedząc jeszcze, że jestem w ciąży? Czy nie będzie miało to później złego wpływu na ciążę? Jeśli by się okazało, ze jestem w ciąży? Lekarz przepisał mi Gynalgin1x1 i Nystatyne 1x1 po otrzymaniu wyników cytologii w której wyszła III grupa, a jesteśmy z mężem w trakcie starań o dzidziusia, testu jeszcze nie mogę wykonać bo za wcześnie do miesiączki mam jeszcze jakieś 10 dni i tak nie wiem co robić. Proszę o radę. Dziękuję i pozdrawiam
jeśli na test za wcześnie czyli ciąży JESZCZE nie ma i możesz użyć :)

reklama
Witam serdecznie. Mam takie pytanie czy mogę przyjmować dopochwowo lek Gynalgin nie wiedząc jeszcze, że jestem w ciąży? Czy nie będzie miało to później złego wpływu na ciążę? Jeśli by się okazało, ze jestem w ciąży? Lekarz przepisał mi Gynalgin1x1 i Nystatyne 1x1 po otrzymaniu wyników cytologii w której wyszła III grupa, a jesteśmy z mężem w trakcie starań o dzidziusia, testu jeszcze nie mogę wykonać bo za wcześnie do miesiączki mam jeszcze jakieś 10 dni i tak nie wiem co robić. Proszę o radę. Dziękuję i pozdrawiam

Póki co nie jesteś jeszcze w ciąży skoro na test jest za wcześnie. Ja sama te leki dostałam od lekarza już będąc w ciąży. Bierz leki jak zalecił lekarz, wylecz tą infekcje, to najważniejsze.

reklama
Dziewczyny jestem załamana. W czasie owulacji miałam covida. Byłam z mężem na kwarantannie. I zdażyło się. Po wielu miesiącach starań. Mój covid był koszmarny. Brałam dużo leków jesCze po kwarantannie. Do tego bol zęba i to taki tępy ze brałam ibuprom i to dużo. Bo czekam na leczenie kanałowe a bol był nie do opisania z kalendarza wychodzi 5 tc. Wizyta dopiero w środę. Ale już raz przeszłam poronienie i bardzo się boje. Zrobiłam test dwa dni temu. Dodam jeszcze ze teraz mam upławy i nieprzyjemnie pachną.

Do góry