reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

GUSIU OGROMNE GRATULACJE :-D:-D:-D
ANNA GRATULLUJE SLICZNE CORECZKO
A to nam niespodzianke zrobilas:-DZniklas na chwile i juz masz coreczke przy sobie WSPANIALE

KAKA jedz jedz nie ma na co czekac bo twoj czas juz przyszedl POWODZENIA I 3 MAM KCIUKI :tak:

Ja po poscie ANNY sie poplakalam ze ona juz ma dzicko przy sobie Ja sie poryczalam ze jak to chyba nigdy nie urodze Inne moga przed TP a ja dlaczego nie Wiem ze mam czas ale hormony mi szaleje i tak strasznie mi na Oliwi zalezy a tu d...A jeszcze Ona dzis malo aktywna :-(
Dziewczyny dzis jest pelnia a my juz dzis mialysmy wysyp Ciekawe jak to bedzie dzis w nocy :tak:

reklama
WOOW nie było mnie jeden dzień i tyle nowych maluszków.

DZIEWCZYNY OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No a ja teraz siedzę i wyje......

No i mamy jednak kolejnego maluszka!!!!

Gusia_80 napisała:

Ja urodzilam sn wikusia 2650 g 53cm o godzinie 18:24 jest pod respirajorem bo zachlysnela sie wodami wody mialam zielone ale jest dobrze i nasz skarbek dochodzi

GRATULACJE DLA SZCZESLIWYCH RODZICÓW!!!!!!!

Witajcie Kochane ;-)!!!

Miło mi ogłosić, że 9 października o godz. 8:52 (z wagą 2,640 kg i 49 cm dł.)
przyszła na świat nasza kochana córeczka Maja :-):-):-). Poród odbył się sn, co postaram się (w miarę możliwości) opisać w wątku poporodowym..

Wszystkim, które zdążyły się pod moją nieobecność rozpakować - wielkie gratulacje!!!(a za pozostałe 2paczki trzymam kciuki).

A oto moja Pchełka:
GRatujluje Mamusiom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szok, jeden dzień, a Tyle dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie Kochane ;-)!!!

Miło mi ogłosić, że 9 października o godz. 8:52 (z wagą 2,640 kg i 49 cm dł.)
przyszła na świat nasza kochana córeczka Maja :-):-):-). Poród odbył się sn, co postaram się (w miarę możliwości) opisać w wątku poporodowym..

Wszystkim, które zdążyły się pod moją nieobecność rozpakować - wielkie gratulacje!!!(a za pozostałe 2paczki trzymam kciuki).

A oto moja Pchełka:
TO CI DOPIERO NIESPODZIANKA!!!!!!!!!!!!!!!
super super super ale ci zazdroszcze!!!!!
Majeczka jest sliczna!!!

sms od Kaki:

Mała waży 3840 (wg USG) Zaraz zrobia ostatnie badania na podstawie któreko wezma mnie dzis lub jutro na wywołanie.

No Karola czekamy czekamy jak na szpilkach!!!

reklama
Do góry