reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

No i mamy jednak kolejnego maluszka!!!!

Gusia_80 napisała:

Ja urodzilam sn wikusia 2650 g 53cm o godzinie 18:24 jest pod respirajorem bo zachlysnela sie wodami wody mialam zielone ale jest dobrze i nasz skarbek dochodzi

GRATULACJE DLA SZCZESLIWYCH RODZICÓW!!!!!!!

reklama
Gosia i Dominika !!- wielkie gratulacje !!!!!!

Jejuu..jakie to niesamowite... jeszcze niedawno dziewczyny tu były z nami, a za chwilę z nowu się odezwą, już z dzieciaczkami przy sobie... a ja wciąż nie mogę uwierzyć, że i wkrótce ja też będę miała małego dzieciaczka.... ciągle mam wrażenie jakby to był dopiero jakiś 7 miesiąc i kupa czasu przede mną... pozatym mam taką głupią naturę, że za bardzo myślę o tym co "teraz", "dzisiaj", a to czego się boję odpycham w przyszłość...

Witajcie Kochane ;-)!!!

Miło mi ogłosić, że 9 października o godz. 8:52 (z wagą 2,640 kg i 49 cm dł.)
przyszła na świat nasza kochana córeczka Maja :-):-):-). Poród odbył się sn, co postaram się (w miarę możliwości) opisać w wątku poporodowym..

Wszystkim, które zdążyły się pod moją nieobecność rozpakować - wielkie gratulacje!!!(a za pozostałe 2paczki trzymam kciuki).

A oto moja Pchełka:

Załączniki

• DSC00009.JPG
    DSC00009.JPG
    184 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Gusiu , Aniu grattuluje...

A ja jade do szpitala...rano poleciało mi trochę krwi i brzuch lekko boli jak na @. Nie wiem czy mogę jeszcze poczekac na większe bóle czy powinnam jechac natychmiast

Do góry