reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Bo psychicznie nastawić się można na tą operację i nie trzeba się tak męczyć.
No właśnie... t chyba to... najperw szok i strach, ale później można się oswoić z tą myślą i psyhicznie nastawić ..... a tak to.. ciągła niepewność... nie wiadomo kiedy, ani jak długo... w moim przypadku, jako pierworódki to w ogóle nic nie wiadomo.. ja nawet nie wiem jaki mam próg bólu....

Dominika - trzymaj się tam w tym szpitalu !!!!

Mam wiesci od Minisia

Juz jestem na oddziale. Czekam na badania. Podobno standardzik półtora tyg po terminie cos robia. Nie załamuje sie to zalezy od wielu czynników i mi moze sie uda predzej. POZDAWIAM
Nie do wiary !!! I na Domi przyszedł czas. Pewnie bez Weroniki już nie wyjdzie!!!!:tak: Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!

Dominika trzymam kciuki żebyś nie musiala tak długo tam leżeć,
Kasia napewno już niedługo dzidzia będzie na świecie
Aneta, Czarna ma rację, z tym karmieniem z butli i dostawianiem do piersi i maly w końcu zacznie jeść:tak:

Kasia faktycznie dzidzius uparty no :-D
Minisia trzymam kciuki zeby szybciej sie zaczeło albo zeby Ci tam cos przyspieszyli...

Anetko, Kubus na pewno zacznie ładnie jesc :tak:

Ja z OM jestem 9 dni po terminie, i przedwczoraj wyladowalam na patologii. Codziennie ktg, wczoraj badanie ginekologiczne, usg i oxytocyna. Bez rezultatow. Jutro powtorka, moze sie cos ruszy nie moge sie doczekac mojego malego skarba. Codziennie na nasza sale trafiaja nowe pacjentki, wczoraj jedna przyszla to dzisiaj 7 rano zabrali na porodowke, kolo 11 przyszla kolejna i tu skurcze co 8 min, tylko mnie i mojej kolezanki cos nie lapie.

reklama
Do góry