reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
MARTYNKA zgadzam sie z Toba Ja te forum traktuje jakos tak jakbym was znala od zawsez Kazdej bol przezywam jak swoj i zawsze sie wszystkim przejmuje Nawet mamie i M opowiadam ktora urodzila i tez pokazuje zdejcia Co chwile musze do was zajzec bo to juz nalog I z tym spotkaniem kiedys to bardzo dobry pomysl :-)

Zgadzam się - bo łączy nas wiele, tu możemy się wspierać i doradzać sobie.
A któż lepiej zrozumie ciężarną jak nie druga ciężarna czy mama.

Anetko cieszez sie ze sobie radzicie a niepoddajecie sie:tak: Wiadomo nic na siłe ale widac jestes silna i niepoddajesz sie;-)

Domi ja tylko widze jeden plus u Ciebie ze z tego szpitala wrócisz juz z Weronisia:-p

Ciekawe jak tam nasza Kasia po baloniku moze i ja cos ruszy:tak:

Sms od Kasi
"Twarda ze mnie sztuka albo raczej uparciuch z Bartka ;-).
Dzisiaj mam kroplowke :-)Trzymajcie kciuki to w niedziele sie spotkamy Pozdrawiam i 3 mam kciuki za Was "

Teraz wiesci od ANETKI :-)
"Kubus dalej nie zaiteresowany jedzeniem nie wiem co mam robic .Dzis ma przyjsc pani z poradni laktacyjnej moze cos mi doradzi .Nie martwcie sie niedlugo wszystkie bedziemy dyskutowac na forum o pieluszkach czy mleczku Jak maly nie dostanie zoltaczki to w piatek wracamy do domu Pozdrawiam was wszystkie 3 mam za was kciuki "

To ci uparciuch z Bartusia!!!:-D Ciekawe czym mu Kasia za skóre zaszła:-p

Anetko moze poprostu narazie sciagaj i podawaj butelka i co jakis czas przystawiaj do piersi???

ja pisałam do Minisi co mowili na przyjeciu do szpitala ale narazie cisza. Moze ma badanka albo:-p:-p:-p

Mam wiesci od Minisia

Juz jestem na oddziale. Czekam na badania. Podobno standardzik półtora tyg po terminie cos robia. Nie załamuje sie to zalezy od wielu czynników i mi moze sie uda predzej. POZDAWIAM

reklama
Do góry