reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności i wieści

Anula tulę i trzymam kciuki
ewelajna u nas yła jelitówka, potem u kumpeli może tam na wyspach też

reklama
Evelajna zapewne jakaś wirusówka trzymajcie się!!!!!

Wieści od Anuli
Michaś zasnął. W nocy ma dostać coś żeby mocno spał i nie jadł, nie pił.Jest cieżko serducho mi pęka! A tak na marginesie to dusza towarzystwa i zwerbował do biegania po oddziale 4 dziewczynki. Dobrej nocy

Jak tylko rano dostane wieści zaraz wam napiszę

Evelajna ojej :no:zdrówka zdrówka dla Patrycji!!!!!

Anula modlę się o powodzenie jutrzejszej operacji!!!!!!! Oby wszystko poszło dobrze!!!!!

ANULA 3 mam kciuki za Michalka.

Ja narazie znikam bo musze sobie to wszystko poukladac.G sie wyprowadzil i bardzo dobrze.Ja staram sie to jakos ogarnac.W niedziele G przyjedzie do Oliwki wiec omowimy sprawy finansowe.Czeka mnie komisja w sprawie Oliwki.Teraz jestem w Czestochowie u kolezanki.G mieszka i juz pracuje i ojca.Mam nadzieje ze nie bedzie robil mi problemow z kasa.Napisalam o tym na zamknietym ale widze ze jakos omijacie moje posty.Nawet ja ogolnym jak cos napisze to jest to bez echa :-(.Troche to przykre I wcale sie nie dopominam o to abyscie mi odpisywaly ale zauwazylam ze od kilku dni jak zaczelam zas pisac to was to zabarzdo nie obchodzi o czym pisze itp.Wiec ja narazie sie oddalam.Wszystkim zycze wszystkiego najlepszego :-)

Evelajana zdrówka dla Pati
Anula kciuki zaciśnięte.
Dorota ja nie w temacie, bo mam zaległości, ale poukładaj sobie swoje sprawy i wracaj szybko.

Poczta pantoflowa;-) pisze wiadomosci od Anuli
"juz po...Mamy male problemy z oddychaniem i Michu pod tlenem bo saturacja spada. Co dalej,czas pokaze.Ja wykonczona.Pilnuje kroplowki,w nocy podawalam mu leki itd.ale po opieke do rodzinnego"
Napisalam slowo w slowo tak jak dostalam;-)

reklama
ANULA 3 mam kciuki za Michalka.

Ja narazie znikam bo musze sobie to wszystko poukladac.G sie wyprowadzil i bardzo dobrze.Ja staram sie to jakos ogarnac.W niedziele G przyjedzie do Oliwki wiec omowimy sprawy finansowe.Czeka mnie komisja w sprawie Oliwki.Teraz jestem w Czestochowie u kolezanki.G mieszka i juz pracuje i ojca.Mam nadzieje ze nie bedzie robil mi problemow z kasa.Napisalam o tym na zamknietym ale widze ze jakos omijacie moje posty.Nawet ja ogolnym jak cos napisze to jest to bez echa :-(.Troche to przykre I wcale sie nie dopominam o to abyscie mi odpisywaly ale zauwazylam ze od kilku dni jak zaczelam zas pisac to was to zabarzdo nie obchodzi o czym pisze itp.Wiec ja narazie sie oddalam.Wszystkim zycze wszystkiego najlepszego :-)

Ja nie mam nic z tym wspólnego:ninja2:

Do góry