Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ehhh az mam łzy w oczach :-( Straszne to... Mam nadzieje ze Rafałek wyjdzie z tego obronną ręką i nie zostaną mu zbyt duze slady!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
od Asi
Mały dostał morfine. Za 3-4 dni okaże się czy będzie potrzebny przeszczep skóry. Jest dzielny. Tylko z tych wrażen spać nie chce.
wiadomości os Asi
Jesteśmy w szpitalu. Na chirurgii. Rafał oblał się herbatą. Zabrali mi go teraz i robią mu zastrzyk jakiś. Ma poparzony brzuch i brode. Zaraz dostanie kroplówke.
Asia trzymaj się, zdrówka dla Rafałka
Asia, jestescie bardzo dzielni, trzymamy mocno kciuki, żeby Rafł wyszedł z tego obronną ręką!!!!!!!! Duży buziak i przytulaniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!od Asi
Mały dostał morfine. Za 3-4 dni okaże się czy będzie potrzebny przeszczep skóry. Jest dzielny. Tylko z tych wrażen spać nie chce.
Oj, Igusia. Mysle, że będzie już dobrze, to że nie chce jeść to normalne po takich wydarzeniach; najważniejsze, że przy mamie Całuję Was mocno!!!!!Od Mirabelki:
nie miała kiedy napisac bo jak mała spała to ona tez odsypiała, bo jak nie spi to na rekach i cycu. Dopiero po wieczornej kroplówce odzyła. Wyniki mocz OK. Były dwie mega kupki ale rzadkie i pobrali próbki do badania. z jedzeniem ciezko oprócz cyca tylko kilka łyzek z obiadu i kolacji. Pozdrawia nas i dziekuje za troske