reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

Trina ja mam włączony casły czas komputer i saidam jak tylko mi sie trochę czasu zluzuje. Szczęsciara z tym spaniem. Hania budzi sie co 2 - 2.5h i buszuje ponad godzinę. Opróżni jeden cyc, potem drugi, kupka, siusiu, czkawka i śpi;-)
Mój Mały to budzi sie co 1h, 1,5h i buszuje drugie tyle. To że dziś spał tyle godzin to ja wlasciwie Tobie zawdzieczam :tak: Pisalas wczesniej, ze jak dajesz Hani wieczorem butle, to lepiej spi. No to ja wczoraj w rozpaczy, bo jeden cyc oprozniony, drugi tez a maly ciagle chce jesc, zrobilam to samo. Dalam mu butle. I ten zarlok wytrabil 80 ml. Faktem jest, ze czesc z tego po chwili zwymiotowal (a podobno dzieci wiedza ile moga zjesc...), ale cos tam w brzuszku zostalo i to dalo mi te 6 godzin zbawiennego snu :tak: a dzis te 3 godz spal, po ponad 2 godz hasaniu po poprzednim karmieniu :baffled: On chyba jak Napoleon bedzie jak dorosnie, 4 godz snu i starczy... Dobry material na imprezowicza :dry:

reklama
Wczoraj byłam u położnej. Rozwarcie na 2 cm. Krótka i miękka szyjka. Maluszek ułozony idealnie-połozna stwierdziła,że mocno pcha się na swiat:tak:Dziś rano odeszło mi resztę czopu z krwią. Jutro na 8 mam się zglosi do szpitala. Połozna zbada mnie i zadecyduje co dalej. Kazała zabrac ze sobą torbe...Zaraz sprawdzę czy wszystko w niej mam..Cała noc nie spalam... Z jednej strony cieszę się,ze to już-ale mam też obawy. Trzymajcie kciuki...

Wczoraj byłam u położnej. Rozwarcie na 2 cm. Krótka i miękka szyjka. Maluszek ułozony idealnie-połozna stwierdziła,że mocno pcha się na swiat:tak:Dziś rano odeszło mi resztę czopu z krwią. Jutro na 8 mam się zglosi do szpitala. Połozna zbada mnie i zadecyduje co dalej. Kazała zabrac ze sobą torbe...Zaraz sprawdzę czy wszystko w niej mam..Cała noc nie spalam... Z jednej strony cieszę się,ze to już-ale mam też obawy. Trzymajcie kciuki...

MAJECZKA gratuluje czyli spotkanie z Rubenkiem tuz tuz :tak:

No wiec dziewczyny i na mnie przyszla nawet pora:)skurcze co 10 min teraz, krew mi leci:/no i po prysznicu bardziej boli....wiec zbieram sie i za jakis czas bede jechac:)o d 7 nie moglam spac bo co 10 min budzil mnie bol, po czym spowrotem zasypialam.

No wiec dziewczyny i na mnie przyszla nawet pora:)skurcze co 10 min teraz, krew mi leci:/no i po prysznicu bardziej boli....wiec zbieram sie i za jakis czas bede jechac:)o d 7 nie moglam spac bo co 10 min budzil mnie bol, po czym spowrotem zasypialam.

ASIU to 3 mamy kciuki Kurcze ale ci fajnie ja tez chce heheh Pisz do nas co i jak :-)

reklama
blond_20 super wiadomosc!!! Kochana powodzenia-już niedługo wyprzytulasz Rafałka. Daj znac co u Was jak bedziesz mogła. Trzymamy kciuki!!!

Dorotko i Tobie Oliwka zafunduje niespodziankę:tak::-)sama zobaczysz:-)

Do góry