reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

Wow to juz niewiele w dwupaku zostalo:)

Papatqa, Czarna, Gosiakuprewicz i wszystkie inne tulace malenstwa mamusie - OGROMNIE GRATULUJE!!!! Niech dzieciaczki rosna sliczne i zdrowe!!!!

Ps. Ja tez juz chce...;)

reklama
gratulacje dla wszystkich mam rozpakowanych, powodzenia i krótkiego czekania dla nierozpakowanych :-)
Ja was dziewczyny z maleństwami podziwiam, że macie czas na zaglądanie na BB. Nie wiem, może to mój mały jest tak absorbujący, ale ja na nic nie mam czasu. Zła organizacja chyba jeszcze... No i jemu musi się rytm dnia ustabilizować. A teraz właśnie Maciek bije rekord, bo śpi już 2,5 godz, oprócz nocek (dziś padł rekord 6h snu - można powiedzieć, że sie wyspałam ;-)) do tej pory mu się to nie udawało :no:

Trina ja mam włączony casły czas komputer i saidam jak tylko mi sie trochę czasu zluzuje. Szczęsciara z tym spaniem. Hania budzi sie co 2 - 2.5h i buszuje ponad godzinę. Opróżni jeden cyc, potem drugi, kupka, siusiu, czkawka i śpi;-)

U mnie komputer też hula caly dzień i najwygodniej mi się karmi w dzień właśnie na fotelu do niego, więc sobie tak siedzę i jedna ręka pod główką dziecka a druga przy kompie:-D,
A u nas Lenka budzi się w nocy co 3 lub 4 godziny więc nie jest zle bo często ściągam na noc pokarm i M ją karmi w nocy a ja śpię:tak::tak::tak:

reklama
Do góry