reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

♥ Nieobecności i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZA ♥

reklama
Wiadomosc od Tialany:
"Dziś po kolejnym dniu trudów przyszła na świat mała Magdzia. 4200 i 54 cm. Miałam już 9 cm i bóle parte ale poszły nam zielone wody i postanowili zrobić cc. Obie mamy się dobrze i teraz odpoczywamy"

no nie taka mała :)))) gratuluje!!:)

Wiadomośc przekazała mi Macku ale nie ma jej w domu i nie miala jak tu napisac

Witam Was,najpierw nie o mnie tylko przekazuje wiadomosc od carli:

Matylda Mira przyszla na swiat o 4.35 wazac 3070 I mierzac 55cm

A teraz co u nas. Nadal jestesmy w szpitalu,czujemy sie dobrze,wieczorem po cc juz chodzilam i zajmowalam sie coreczka. Moglybysmy pewnie jutro wyjsc,ale czekamy na doktora ktory jest specjalista od nerek i ma Gabrysi zrobic Usg, zeby sprawdzic czy potwierdzi sie to co zauwazyla moja ginka podczas jednego z Usg w czasie ciazy (mala miala lekko powiekszona miedniczke nerkowa,co podobno najczesciej po porodzie wraca do normy),no ale trzeba sprawdzic.
Nie mam czasu poczytac co u Was,ale mam nadzieje,ze wszystko ok. Nadrobie jak wrocimy do domu. Pozdrawiamy!

Ostatnia edycja:
reklama
c.d.:
"Dziś mają mi podać żel by przygotować szyjkę, a jutro na porodówkę i podłączą oxy. Trzymajcie kciuki oby żel wszystko pięknie przygotował. Mały wg usg ma ok 3300 :-) Mamy nowe maluszki na bb? Pozdrawiam Was wszystkie!"

Do góry