reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

♥ Nieobecności i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZA ♥

Hej, nadaje z tel. więc przepraszam za jakość. Przede wszystkim gratuluję wszystkim mamusiom które tak jak ja tula już swoje maleństwa :) My nadal w szpitalu i niestety nie wiem kiedy nas wypuszcza. Ja mogłabym iść już dzisiaj ale mały miał spadek glukozy i jest pod kroplówka. Na razie wyniki już ok ale lekarze jeszcze nie schodzą z dawki. Trzymajcie kciuki bo dostaje swira i chce do domu :( Mój poród ok, życzę takiego każdej mamie :)

reklama
Wiadomość od Siuli z godziny 6:11 :

"Urodziłam wczoraj o 21.10 sn mała wazy2700 i 50dl pozdrow ciocie z bb"

tak wiec pozdrawiam:-D

a tu wiadomosc od Zazy z godziny 6:16 :

" O polnocy zlapaly mnie bóle od 2:30 jestem na porodówce i chyba niestety spedze tu jeszcze kilkanascie godz bo rozwarcie tylko 3cm i nie postepuje :( pozdrowienia dla wszystkich mamusiek "

pozdrawiam Was:-D

Hej kochane. My jeszcze w szpitalu ale cukier małego się normuje. Teraz dostaje już połowę dawki glukozy. Lekarze mówią że to zdrowe dziecko tylko musi sobie uregulować cukier i podobno tak czasem bywa z maluchami. Ja od tego szpitala dostaje już szału, bardzo chce być już w domku. Julek jest kochany, grzeczny, ładnie je i śpi :) Jest już że mną w pokoju :) nie mogę was nawet poczytać bo lipny internet z komórki i nie mogę wejść na wszystkie wątki. Ale całuje was i pozdrawiam!

reklama
Hej kochane. My jeszcze w szpitalu ale cukier małego się normuje. Teraz dostaje już połowę dawki glukozy. Lekarze mówią że to zdrowe dziecko tylko musi sobie uregulować cukier i podobno tak czasem bywa z maluchami. Ja od tego szpitala dostaje już szału, bardzo chce być już w domku. Julek jest kochany, grzeczny, ładnie je i śpi :) Jest już że mną w pokoju :) nie mogę was nawet poczytać bo lipny internet z komórki i nie mogę wejść na wszystkie wątki. Ale całuje was i pozdrawiam!

Do góry