reklama
Hej. Ja od 17.00 w szpitalu. Polozyli mnie na patologii,zrobili ktg,pobrali krew. Warunki w szpitalu rewelacyjne,personel przesympatyczny. Wstepnie mam wyznaczona cesarke na 11.00. Nie moge juz nic jesc a glodna jestem okropnie!!sciskam Was.
Od wtorku jestesmy w szpitalu walczymy z zoltaczka. Igorek nie moze poradzic sobie z saniem piersi wiec sciagam pokarm. Niestety jest go coraz mniej mowia ze to moze byc wynik stresu i drobnej depresji. lnwrstujemy w laktator elektryczny moze to cos pomoze .Trzymajcie kciuki. powodzenia rodzacym
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Info od Alijenki:" Natasza przybiera ładnie na wadze niestety nie mam pokarmu, karmiona butelką jest. Żółtaczki też niema i jutro być może wyjdziemy już do domu. Pozdrawiam ".
Pozdrawiamy również :-)
Pozdrawiamy również :-)
agaundpestka
Fanka BB :)
U mnie dalej nic od 8~ 16tej spedzilam na porodowe na probie wywolania i d..., a szkoda bo mialam super polozna i dostalam pojedyncza sale. Juz psychicznie sie lamie 2tydz w szpitalu cisnienie dalej skacze zobacze co jutro zadecyduja.
MsMickey
Fanka BB :)
Jednak w szpitalu. Wstępne usg stwierdziło, ze przepływy są ok. Wody dziś 6. Czy one parują czy co? Jutro dokładne usg z pomiarami.
Na razie leze i liczę ruchy. A jak na złość dziecię nieruchawe coś.
Pozdrawiam:-)
Na razie leze i liczę ruchy. A jak na złość dziecię nieruchawe coś.
Pozdrawiam:-)
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Info od Alijenki: "Zostają do jutra w szpitalu, Natasza ma niski cukier i bilirubinę 11,3 także podnoszą cukIer. Pojawiła się żółtaczka choć jest w normie to i tak Ją naświetlają."
reklama
Wiadomość sprzed chwili od Miśki:
"Hej, Mam na imię Maja :-). Urodziłam się 14.06.2012 o godz. 17:10 przez cc. Waga 4,130, długość 56cm."
i następna:
"Ze mną ok. - jestem jeszcze na sali pooperacyjnej. Z małą też wszystko dobrze "
Miśki - gratulacje!!!!
"Hej, Mam na imię Maja :-). Urodziłam się 14.06.2012 o godz. 17:10 przez cc. Waga 4,130, długość 56cm."
i następna:
"Ze mną ok. - jestem jeszcze na sali pooperacyjnej. Z małą też wszystko dobrze "
Miśki - gratulacje!!!!