reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

♥ Nieobecności i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZA ♥

Wiadomość od Niezapominajki:
5:13

"Jestem na porodówce. O 23 odeszły mi wody. Chlusnęło że szok. Teraz czekam na rozwarcie. Dali mi już oxy ale jakoś nie rusza. Pozdrawiam :) "

o 6:30 pisała, że skurcze są coraz boleśniejsze.

Tak więc Dziewczynki 3mamy kciuki za naszą koleżankę bo właśnie się sypie !! :-)

reklama
Hej dziewczynki. Ja nadal w dwupaku:( Od wtorku leże w szpitalu, bo miałam wrażenie że sączą mi się wody... jednak był to fałszywy alarm... Obecnie pozostało mi czekać... Skurcze mam minimalne ledwie widoczne na ktg... póki co nie zapowiada się na poród... Co lekarz to tez inna opinia... jeden mówi że jak w ciągu tyg.nic sie nie bedzie dziać to mi dopiero po tyg. wywołają, a inny, że jeśli do jutra nic to w poniedziałek postarają się mi wywołać... i kogo tu słuchac..:( ja już wymiękam w szpitalu... mam dość! Buziaki i gratuluje nowym mamusiom:*

reklama
Hej, nadaje z tel. więc przepraszam za jakość. Przede wszystkim gratuluję wszystkim mamusiom które tak jak ja tula już swoje maleństwa :) My nadal w szpitalu i niestety nie wiem kiedy nas wypuszcza. Ja mogłabym iść już dzisiaj ale mały miał spadek glukozy i jest pod kroplówka. Na razie wyniki już ok ale lekarze jeszcze nie schodzą z dawki. Trzymajcie kciuki bo dostaje swira i chce do domu :( Mój poród ok, życzę takiego każdej mamie :)

Do góry