reklama
ja mam 28 zobaczymy...mi też się teczka zapełnia badaniami. Zobaczymy co z tego wyjdzieNo jak w to wierzysz to najważniejsze. Pamiętaj, że zdrowa para ma rok na zajście w ciążę. Jeśli się nie udaje to lepiej się badać. Nie wiem ile masz lat ale ja do 30 nie zdążyłam. Właśnie mija 4 lata 6 starań, za mną 4 poronienia i mimo teczki z badaniami wielkości encyklopedii nadal mnóstwo do zbadania
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Testy niestety oba negatywne jak dla mnie, z resztą o tych z krwi słyszałam wiele złego, więc bym im nie wierzyła...
Zrobiłaś betę?
Zrobiłaś betę?
Testy niestety oba negatywne jak dla mnie, z resztą o tych z krwi słyszałam wiele złego, więc bym im nie wierzyła...
Zrobiłaś betę?
Ewidentnie są negatywneDla mnie te testy są negatywne.
Tu nic nie ma muszą być dwie mocne kreski lub jedna mocna druga słabsza ale ewidentnie tu są tylko pojedyncze kreski niestetyMoim zdaniem coś przebija, ja bym zrobiła betę. Trzymam kciuki
No ja mam 43 lata i nie mogę zajść od lat a też niby wszystko ok jest sama już nie wiem co to powoduje a może to jakaś kara boża i Bóg nie chce nam dać dziecka nie wiem już samaPo 3 latach starań ja bym poszerzyła diagnostykę. Coś musi być na rzeczy skoro przez 3 lata się nie udaje.
Zazuu
Fanka BB :)
No ja mam 43 lata i nie mogę zajść od lat a też niby wszystko ok jest sama już nie wiem co to powoduje a może to jakaś kara boża i Bóg nie chce nam dać dziecka nie wiem już sama
A za co ten Twój bóg by miał Cię tak karac?
Proponuję zajrzeć na wątek staraczek i rozeznać się w temacie co możesz zrobić razem z partnerem żeby jednak nie czekać na bożą łaskę
reklama
A za co ten Twój bóg by miał Cię tak karac?
Proponuję zajrzeć na wątek staraczek i rozeznać się w temacie co możesz zrobić razem z partnerem żeby jednak nie czekać na bożą łaskę