Cześć dziewczyny, 5 dni przed @ zrobiłam dwa testy... Na dwóch jest to samo. Nie wiem co mam myśleć. Czy to kreski ciążowe? Widoczne są bez problemu, na zdjęciu ciężko uchwycić...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gtatuluje...ja tez robilam testy 5 dni przed miesiaczka...i byly taki3 same kreski zrob bete z krwi dla pewnościCześć dziewczyny, 5 dni przed @ zrobiłam dwa testy... Na dwóch jest to samo. Nie wiem co mam myśleć. Czy to kreski ciążowe? Widoczne są bez problemu, na zdjęciu ciężko uchwycić...
Kreski sa narazie slabe ale z dnia na dzien beda ciemniejszeCześć dziewczyny, 5 dni przed @ zrobiłam dwa testy... Na dwóch jest to samo. Nie wiem co mam myśleć. Czy to kreski ciążowe? Widoczne są bez problemu, na zdjęciu ciężko uchwycić...