reklama
młoda1994
Fanka BB :)
A byłaś sprawdzać betę? To ciąża czy była biochemiczna?Wszystko okej,okres skoczył się przedwczoraj. Od wczoraj mam plamienie..
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Hej kobietki. Trafiłam na wasz wątek i powiem wam, że mi też wychodziły takie bladziochy na testach. Poszłam do gin, zrobił usg i okazało się że mam torbiel na jajniku
Miałam podobnie. Równo w dniu miesiączki wyszedł mi blady test, tydzień później poszłam do lekarza (nigdy nie grzeszyłam cierpliwością), babsztyl zrobił mi USG i "żadnej ciąży nie ma, za to jest torbiel, jak dostanie pani krwotoku, to szybciutko, szybciutko do szpitala".
Załamałam się, przepłakałam cały dzień, ale coś mnie tknęło i zapisałam się do innego lekarza na tydzień później.
I już żadnej torbieli, za to piękna ciąża, która w styczniu skończy 5 lat.
Ja niestety nie mam miesiączek. Skutki depo provery, którą odstawiłam w lutym. Robiąc testy miałam typowo ciążowe objawy... Na wizycie dostałam tabletki antykoncepcyjne na torbiel, które biorę juz 3 tygodnie. Parę dni temu robiłam sobie test i negatywny. Wcześniej były pozytywne.
Sorawszalam. Najperw beta 7,9 później 4,3A byłaś sprawdzać betę? To ciąża czy była biochemiczna?
młoda1994
Fanka BB :)
Przykro mi kochana.Sorawszalam. Najperw beta 7,9 później 4,3
Cześć kobitki, co u Was?
U mnie znowu jest szansa na ciążę, dziś dzień spodziewanej , a szyjka jest bardzo wysoko. Test robiłam, najpierw cieniutka kreseczka , teraz gdy test poleżał druga jest bardzo dobrze widoczna tyle że blada. Jutro rano pink test , trzymajcie kciuki !!!
U mnie znowu jest szansa na ciążę, dziś dzień spodziewanej , a szyjka jest bardzo wysoko. Test robiłam, najpierw cieniutka kreseczka , teraz gdy test poleżał druga jest bardzo dobrze widoczna tyle że blada. Jutro rano pink test , trzymajcie kciuki !!!
reklama
Anuś 2204
Zaangażowana w BB
hej.podczytalam wątek i akurat przeczytałam ostatni twój post. I jak sytuacja ?jak testy?
Cześć kobitki, co u Was?