reklama
kurczak1305
mamusia synusia
no ja właśnie też się nad tym zastanawiam,jak w maju pójdę do pracyprywatnie. do państwowego nie chciałabym zapisać Jagody...
A napisz mi na priw,czy tu,gdzie chcesz,dużo będziecie płacić?
Bo niedaleko mnie sobie zaśpiewali od 550 - do 750 zł,z tym że wpisowe 550 juz na dzien dobry,plany by się zmieniły czy coś to wtedy te 550 zł pajdut w p.....
kurczak, wiem o którym żłobku mówisz. oglądałam go, był niezły. to był mój drugi wybór, ale ostatecznie zdecydowałam się na inny. w tym co wybrałam płacę wpisowego 300, a za miesiąc 900. przez pierwszy miesiąc będziemy się przyzwyczajać do żłobka, więc wykupiłam karnet godzinowy za 500zł.
jak interesuje cie więcej szczegółów na temat 'teofilusia' w interpretacji Cioci Afi, to pisz na pw
---------------
edit: właśnie dostałam na maila info, że za 3 tygodnie w naszym żłobku będzie bal przebierańców ;P hehe... ciekawe w co przebiorę Jagodę ;P będzie pamiątkowe zdjęcie, które oczywiście zamieszczę w grupie
jak interesuje cie więcej szczegółów na temat 'teofilusia' w interpretacji Cioci Afi, to pisz na pw
---------------
edit: właśnie dostałam na maila info, że za 3 tygodnie w naszym żłobku będzie bal przebierańców ;P hehe... ciekawe w co przebiorę Jagodę ;P będzie pamiątkowe zdjęcie, które oczywiście zamieszczę w grupie
Ostatnia edycja:
kurczak1305
mamusia synusia
hehe,ale masz czuja,hahah,dokładnie ten hihikurczak, wiem o którym żłobku mówisz. oglądałam go, był niezły. to był mój drugi wybór, ale ostatecznie zdecydowałam się na inny. w tym co wybrałam płacę wpisowego 300, a za miesiąc 900. przez pierwszy miesiąc będziemy się przyzwyczajać do żłobka, więc wykupiłam karnet godzinowy za 500zł.
---------------
No interesuje mnie więcej szczegółów oczywizda,tylko musze na spokojnie sobie pomyśleć nad zestawem pytań ,jak głowa będzie wyspana
Prawdopodobnie jutro sie spodziewaj priwa hehe
W batmana ją przebierz,jak będzie popylać na czworaka to wszystkich wymiecie
no i d.pa... Jagoda ma katar i w tym tygodniu siedzimy w domu... ani do żłobka ani na basen ani na spacer... uwielbiam takie dni :/
Justme, pewnie że będę dawać znać, ale żeby was nie zagadać (bo potrafię ;P), to może napisz co cię konkretnie interesuje?
Justme, pewnie że będę dawać znać, ale żeby was nie zagadać (bo potrafię ;P), to może napisz co cię konkretnie interesuje?
afi jak to nie wiesz?? za księżniczkę ją przebierz :-)
i zdrówka zyczę dla małej Jagodzianki :-)
Aga, albo niech ją za .....JAGODZIANKĘ przebierze właśnie
Afi, wszystko mnie interesuje
kurczak1305
mamusia synusia
Hahaha,za księżniczkę to już nie musi ją przebieraćafi jak to nie wiesz?? za księżniczkę ją przebierz :-)
i zdrówka zyczę dla małej Jagodzianki :-)
Zdrówencja dla Słodziaka
reklama
Aga, albo niech ją za .....JAGODZIANKĘ przebierze właśnie
wariatka
próbowałam to sobie wyobrazić