reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nianie, żłobki, przedszkola i szkoły

reklama
prywatnie. do państwowego nie chciałabym zapisać Jagody...
no ja właśnie też się nad tym zastanawiam,jak w maju pójdę do pracy
A napisz mi na priw,czy tu,gdzie chcesz,dużo będziecie płacić?
Bo niedaleko mnie sobie zaśpiewali od 550 - do 750 zł,z tym że wpisowe 550 juz na dzien dobry,plany by się zmieniły czy coś to wtedy te 550 zł pajdut w p.....

kurczak, wiem o którym żłobku mówisz. oglądałam go, był niezły. to był mój drugi wybór, ale ostatecznie zdecydowałam się na inny. w tym co wybrałam płacę wpisowego 300, a za miesiąc 900. przez pierwszy miesiąc będziemy się przyzwyczajać do żłobka, więc wykupiłam karnet godzinowy za 500zł.

jak interesuje cie więcej szczegółów na temat 'teofilusia' w interpretacji Cioci Afi, to pisz na pw :)

---------------

edit: właśnie dostałam na maila info, że za 3 tygodnie w naszym żłobku będzie bal przebierańców ;P hehe... ciekawe w co przebiorę Jagodę ;P będzie pamiątkowe zdjęcie, które oczywiście zamieszczę w grupie ;)

Ostatnia edycja:
kurczak, wiem o którym żłobku mówisz. oglądałam go, był niezły. to był mój drugi wybór, ale ostatecznie zdecydowałam się na inny. w tym co wybrałam płacę wpisowego 300, a za miesiąc 900. przez pierwszy miesiąc będziemy się przyzwyczajać do żłobka, więc wykupiłam karnet godzinowy za 500zł.

jak interesuje cie więcej szczegółów na temat 'teofilusia' w interpretacji Cioci Afi, to pisz na pw :)

---------------

edit: właśnie dostałam na maila info, że za 3 tygodnie w naszym żłobku będzie bal przebierańców ;P hehe... ciekawe w co przebiorę Jagodę ;P będzie pamiątkowe zdjęcie, które oczywiście zamieszczę w grupie ;)
hehe,ale masz czuja,hahah,dokładnie ten hihi
No interesuje mnie więcej szczegółów oczywizda,tylko musze na spokojnie sobie pomyśleć nad zestawem pytań:-D ,jak głowa będzie wyspana
Prawdopodobnie jutro sie spodziewaj priwa hehe :-D

W batmana ją przebierz,jak będzie popylać na czworaka to wszystkich wymiecie

Ooooo, Afi, dawaj koniecnzie znać co i jak..! Bo my przymierzamy sie do żłobka na przełomie kwietnia i maja....

no i d.pa... Jagoda ma katar i w tym tygodniu siedzimy w domu... ani do żłobka ani na basen ani na spacer... uwielbiam takie dni :/

Justme, pewnie że będę dawać znać, ale żeby was nie zagadać (bo potrafię ;P), to może napisz co cię konkretnie interesuje? ;)

reklama
Do góry