Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
krewetka, nieee, ja nie idę do pracy. Przynajmniej jeszcze przez rok. A potem zobaczę ile jeszcze posiedzę. Ale na pewno, jak juz Jasiek też będzie w przedszkolu to będę szukać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
on się uspokajał na chwilę, jak przytuliłam, potem odkładałam z powrotem do łóżeczka, a on zaczynał się drzeć i tak w kółkojesooo. współczuję
mój się uspokaja natychmiast po zaspokojeniu jego potrzeby:d, chyba nigdy nie było tak, żeby płakał non stop chocby przez 10 minut
jak to z kim? ze mną, ja się nigdzie nie wybieram :-)oleśka a ty chyba sie nie wybierasz? to z kim ja bede gadać?
no niestety chorobska to niestety taki bonus i nie uniknie sie go w prywatnym przedszkolu...owszem moze mniej dzieci.Do mnie pani ze żłobka ma dzwonić na koniec lutego,miejsce w żłobku zaklepane,koszt 650 zł.Nie martwię się o nią, bo sobie poradzi.Od marca będę ją adaptować w żłobku,kiedy ją dam ? zapewne jak będzie stawiać pierwsze kroki,grupa żłobkowa jest ograniczona-do 5 dzieci i 3 panie.Państwowy żłobek jest za 200 zł,dzieci w grupie od 1-3 lat i jest ich 40 i 8 pań,ale boję się,że będzie tam chorowała,chociaż żłobek jest 5 minut ode mnie,a ten prywatny na drugim końcu miasta...
no niestety chorobska to niestety taki bonus i nie uniknie sie go w prywatnym przedszkolu...owszem moze mniej dzieci.
ale wystarczy,ze brat kolegi ze zlobka ma brata co chodzi do szkoly czy przedszkola...i on przyniesie do domu jakiegos bakcyla, azarazi brata a brat przyneisie do zlobka i jak zabawa to zabawa...podaj dalej .-))))
My wlasnie po 2 tygodnia zlobka mamy mega katar...modle sie ,zeby to sie tylko na katarez skonczylo bo ja mam isc do pracy w poniedzialek
Ja miałam na wstępie zastrzeżone,że jeśli dziecko będzie chore,nie bedzie przyjmowane.5 dzieci,to nie 40...