strega
Fanka BB :)
no to jest prywatny zlobek...bo w mojej miescince nie ma panstwowego...tzn dostalismy dotacje z urzedu miasta 55€ wiec zlobek bedzie nas kosztowal 445€ zamist 500€..tzn narazie to jest kwota miesieczna do maja ...bo do maja pracuje po 6h wiec bede Mateusza odbierac o 15.30 a pozniej pewnie o 17.30-18..wiec chyba 530€. Pampersy i posilki juz wliczone w cene na szczescie ...bo sa inne zlobki w okolicy i placi sie 500€ ale jeszcze 4€ za dzien za posilek i przynosi swoje pampersy
Dzieciaczkow jest ok 18 teraz..ale wiadomo zawsze ktos chory. dzieci...najmlodszy to Mateusz 8 miesiecy a nastepne dzieci to maja 10 meisiecy..rok i tak dalje ...maksymalnie niecale 3 lata, bo od 3 roku przechodzi sie do przedszkola czyli do SCUOLA Matertna. Panie opiekunki sa 4 z tego co widzialam i poznalam.
No i najwazniejsze zlobek mam 300m od domu...dokladnie 2 domy za naszym ale trzeba isc naokolo wiec bedzie z 300m
Dzieciaczkow jest ok 18 teraz..ale wiadomo zawsze ktos chory. dzieci...najmlodszy to Mateusz 8 miesiecy a nastepne dzieci to maja 10 meisiecy..rok i tak dalje ...maksymalnie niecale 3 lata, bo od 3 roku przechodzi sie do przedszkola czyli do SCUOLA Matertna. Panie opiekunki sa 4 z tego co widzialam i poznalam.
No i najwazniejsze zlobek mam 300m od domu...dokladnie 2 domy za naszym ale trzeba isc naokolo wiec bedzie z 300m